• Fri frakt vid köp över 999kr
Örebros bredaste utbud av friskvårdsbehandlingar

360° CAPSULES - 30 CAPS

  • 449 kr

Kosttillskott som är utvecklat för att bidra till en ökad motståndskraft mot solkänslighet, soleksem och hyperpigmenteringar.

I lager.
Lagersaldo: 7

Perfekt för dig som sysslar med utomhussport, arbetar utomhus eller som är mycket känslig mot solen. Kan användas regelbundet för ett extra antioxidantskydd. 360° Capsules är ett kosttillskott som ger ett skydd mot fria radikaler orsakade av UVA/UVB, HEV-ljus och infraröd strålning. De innehåller D-vitamin,  B3-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, prebiotika och den innovativa ingrediensen Fernblock+, som är den mest avancerade formen av Fernblock (extrakt från en typ av ormbunksväxt som har ett naturligt skydd mot solens strålar). De hjälper huden att bygga upp sin tolerans mot solen och kan även förhindra och reducera soleksem. Kapslarna är glutenfria och veganska. Använd alltid tillsammans med en solskyddscreme eller gel.

  • Kosttillskott som kompletterar din solskyddscreme eller gel.
  • Hjälper huden att bygga upp sin tolerans mot solen.
  • Kan förhindra och reducera soleksem.

Användning: Kapslarna ger direkt effekt så du tar en om dagen varje morgon, ca 30 minuter innan solexponering. Kan användas regelbundet eller perioder du vet att du kommer vistas mycket i solen. Heliocares Capsules är inte en ersättning för ett solskydd utan ska användas i kombination med Heliocares solskyddscremer eller solskyddsgel. Överstig inte den rekommenderade dagliga dosen. Rådfråga alltid din läkare innan intag av kosttillskott. Förvara svalt, torrt och mörkt under 30°C.