• Fri frakt vid köp över 999kr
Örebros bredaste utbud av friskvårdsbehandlingar

SUMMER ESSENTIALS

  • 454 kr
  • 199 kr

En perfekt mix av naturlig hud- och hårvård att avnjuta i sommar! Erbjudandet inkluderar en svalkande creme, en aloe vera-gel, en fotcreme, en hårinpackning och

I lager.
Lagersaldo: 15

Summer Essentials är ett set med en necessär, fylld med utvalda sommarfavoriter som passar alla.
Erbjudandet inkluderar en svalkande creme, en aloe vera-gel, en fotcreme, en hårinpackning och en rakcreme. En perfekt mix av naturlig hud- och hårvård att avnjuta i sommar!

Produkter som ingår:
After Sun Lotion 100 ml
Aloe Vera Barbadensis 30 ml
Shaving Cream 30 ml
Foot Cream 30 ml
Hair Therapy 30 ml

Produkterna levereras i en necessär gjord av ekologisk bomull.

After Sun Lotion 
Är en svalkande, lindrande lotion som vårdar, återfuktar och mjukgör solexponerad hud på både ansikte och kropp. Applicera generöst efter vistelse i solen.

Aloe Vera Barbadensis 
Är en svalkande och fuktgivande gel för solbränd, kliande och irriterad hud. Applicera på ansikte och/eller kropp, varhelst du behöver lindra sveda eller klåda.

Shaving Cream 
Är en mjukgörande rakcreme med Jojobaolja som passar både män och kvinnor, på både ansikte och kropp. Applicera ett tunt lager på torr eller fuktig hud. Använd alltid en vass hyvel och raka alltid medhårs.

Foot Cream 
Håller dina fötter mjuka och motverkar förhårdnader vid regelbunden användning. Massera in från tårna och upp mot knät, för att stimulera blodcirkulationen. För maximal effekt, ta på rikligt med Foot Cream, sätt på bomullstrumpor och låt verka över natten.

Hair Therapy 
Är en naturligt återfuktande och mjukgörande inpackning för alla hårtyper men i synnerhet för torrt, sprött hår och irriterad hårbotten. Applicera i vått till fuktigt hår. Har du torr hårbotten kan du med fördel applicera inpackningen även där. Låt verka i 10-20 min, gärna med handduk runt huvudet. Skölj därefter håret noggrant. Använd två gånger i veckan för bästa resultat. Kan även användas som balsam för behandlat hår.

Pris: 199 SEK (Värde 454 SEK)
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.


Body Lotion Energy

49 kr 19 kr

MER ENERGI

198 kr 149 kr

Husets favorit

98 kr 79 kr

Spa Ritual set

452 kr 249 kr