Fri frakt vid köp över 999kr

HÄNDER

I nästan alla vardagliga uppgifter samt i jobbet använder vi våra händer. Unna dina händer en vårdande behandling och produkter för hemmabruk för mjuka och välmående händer. 

.

PRISLISTA 

Manikyr ca 45 min - 695kr

Nagelbad, peeling, filning av naglar, polering, nagelbandsputsning samt avslutande lackning/lackgel i valfri färg om det önskas. Denna skönhetsbehandling kan ej betalas med friskvård enligt skatteverkets regler. 

Avslappnande Handvård ca 45 min - 795
Jobbar du mycket med händerna? Detta är Spahusets mest populära handvård för både män & kvinnor. Nagelbad, peeling av händerna som ökar cirkulationen och samtidigt tar bort ytligt torr hud, klippning och filning av naglar, polering, nagelbandsputsning samt skön hand och armmassage.

* Om du önskar lackning/lackgel i valfri färg kostar det 100kr och betalas 
utöver friskvården.


Husets Djupåterfuktande Handvård ca 75 min - 895kr
En härligt avkopplande och djupåterfuktande behandling för dina händer. Lider du av torra och värkande händer är detta ett måste för dig! Vi börjar behandlingen handvård bestående av nagelbad, peeling av händerna som ökar cirkulationen och samtidigt tar bort ytligt torr hud, klippning och filning av naglar, polering, nagelbandsputsning samt skön hand och armmassage. Därefter får du en underbart värmande paraffinbehandling för händerna som vårdar och återfuktar händerna.

* Om du önskar lackning/lackgel i valfri färg kostar det 100kr och betalas utöver friskvården.

 

.
.