KBT & ACT COACHNING

Som coach kan jag öppna dörren för nya tankar och idéer, hjälpa dig att lägga upp en plan, ge tips och nya infallsvinklar på dina problem. Jag kan ge dig feedback som hjälper dig att se mönster och välja mer gynnande och stödjande sätt att göra och tänka på. Jag hjälper dig att hjälpa dig själv. Så att du kan hämta kraft och inspiration från din nya riktning i ditt liv

Coachning handlar om att hitta sin inre motivation, utveckla sina egenskaper och lära känna sig själv. Coachning är inte terapi. Då terapi fokuserar på det förflutna fokuserar coachning på nuet och framtiden. Coachsamtal kan vara något för dig som:

- Har dålig självkänsla
- Upplever stress

- Vill ha en förändring i din arbetssituation

- Har problem med hälsan

- Behöver hjälp med att reda ut relationer

- Vill känna mer lycka och harmoni i ditt liv

..

KBT (Kognitiv Beteende terapeutisk Coaching) 
Är en ny Coachningform som strukturerat och målinriktat tittar på det som är problemet här och nu, snarare än att ägna sig åt det förflutna som man gör i psykodynamisk terapi. Kognitiv Beteende terapeutisk Coachning används med framgång vid många olika slag av psykiska problem som till exempel depressioner, social fobi, ångest- och ätstörningar, tvångssyndrom, stresshantering och samlevnadsproblem.

ACT (Acceptance and commitment therapeutic Coaching)
Målet för ACT Coachning är att öka livskvaliteten snarare än att försöka få bort smärtsamma upplevelser. Inom ACT Coachning definieras lidande som negativa tankar och känslor inför, under och efter dessa upplevelser. Förnekande definieras som besatthet av dessa upplevelser, vilket ökar lidandet och minskar möjligheten till framtida tillfredsställelse och lycka.

Som KBT & ACT Coach arbetar Helen efter ICF's etiska riktlinjer & är utbildad genom livscoachakademin.

Hur går ett Coachsamtal till?
I ett coachande samtal kommer jag att ställa frågor där du har svaren. Det förekommer ingen rådgivning eftersom jag tror på att du har alla svar inom dig för att kunna leva upp till din fulla potential och uppnå de mål som är viktiga för just Dig. 

Vi sätter tillsammans upp de mål som du vill uppnå och ser till att du genom handlingar styrs steg för steg till ditt mål. Målet med coachning är att du ska må bättre, känna dig bättre och bli medvetet närvarande i ditt liv.

Att tänka på:

Alla processer precis som individer är unika och därför anpassas coachingen efter vad just Du önskar och behöver.

NYHETSERBJUDANDE!
Coachsamtal ca 60 min - 685kr (ord.pris 800kr).

Stresshantering samtal ca 60 min - 685kr (ord.pris 800kr).

Avslappnande helkroppsmassage ca 45min + Coachsamtal ca 60 min - 1300 kr

Reaki Healing ca 45min + Coachsamtal ca 60 min - 1300kr

Floating 45min + Coachsamtal ca 60 min - 1125krKombinera dina samtal med massage, healing eller floating

Coachsamtal 60 min + Avslappnande helkroppsmassage 45 min 
1300 kr

Healing 45 min + Coachsamtal 60 min
1300 kr

Floating 45 min + Samtal 60 min
1125 kr