KROPP OCH SPA

En lyxig kroppsbehandling när du vill unna dig själv det lilla extra, eller om du vill ge bort en riktigt skön upplevelse till någon du tycker om.

Vi på Spahuset använder oss av lera och alger av det franska lyxiga märket Phytomer samt produkter från det svenska & ekologiska märket Maria Åkerberg. Dessa har en utrensande och formande effekt samt tillför mycket spårämnen och mineraler till din hud. Vi använder även havssaltkristaller, ljuvliga chokladprodukter, kaffeprodukter och aromaoljor i våra kroppsbehandlingar.

PRISLISTA


Energiskrubb med bodylotionmassage . . . . . 620kr
Ekologisk & energigivande salt-peeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar blodcirkulationen och efterföljande härligt återfuktande bodylotionmassage. Ger en silkeslen hud med fantastisk lyster.
ca 45 min

Choklad & kaffeskrubb med bodylotionmassage . . . . . 620kr
Kraftfull kroppspeeling av kaffe, choklad & havtorn som avlägsnar gamla hudceller, rensar huden på slaggprodukter, stimulerar blodcirkulationen, motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning och gör din hud sammetslen. Härligt avslappnande helkroppsmassage med en ljuvligt doftande & djupåterfuktande chokladbodylotion.

ca 45 min

Husets SPA behandling . . . . . 1 220kr
Unna dig en riktigt kundfavorit!

Behandlingen börjar med Alg/Lerinpackning som har en utrensande och formande effekt. Du blir sedan inpackad i värmefilt för att förstärka alg/lerinpackningens effekt och får under tiden som inpackningen verkar en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. Behandlingen avslutas med en avslappnande oljemassage för hela kroppen.
I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.
ca 90 min

Husets Lyxiga Chokladdröm . . . . . 1 395kr
Har du drömt om att bada i choklad? Detta är en behandling för chokladälskaren som börjar med en härlig chokladskrubb och sedan blir du inpackad i en djupåterfuktande chokladinpackning med värmefilt. Under tiden inpackningen verkar får du en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. Behandlingen avslutas sedan med en avslappnande helkroppsmassage med ekologisk chokladolja. Din hud blir mjuk, len och fulladdad med fukt och näring. Behandlingen har en även en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar endorfinproduktionen.

I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.
ca 90 min

Cellulit & Detox behandling . . . . . 1 395kr
Unik energigivande behandling som eliminerar gifter, motverkar celluliter och har en slimmande effekt. Behandlingen inleds med en stimulerande peeling som motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning & gör din hud sammetslen. Du blir sedan inpackad i Alg/Lerinpackning i värmefilt som har en anti-age, utrensande & formande effekt. Under tiden kroppsinpackningen verkar får du en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. När kroppsinpackningen duschats av masserar vi in ett cellulitbehandlande serum på utsatta områden och avslutar med en härligt återfuktande bodylotionmassage för hela kroppen. 

I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.
ca 90min

Husets Aromadröm . . . . . 1 220kr
En härligt avslappnande, energigivande och återfuktande behandling för både kropp och ansikte. Innan vi påbörjar behandlingen får du välja en av våra fantastiska aromaoljor som kommer att blandas med vår ekologiska bodylotion & inpackning. Du får sedan en helkroppspeeling som effektivt avlägsnar gamla hudceller och ger kroppen en förnyad lyster. Efter en avslappnande helkroppsmassage blir du varmt och skönt inpackad så att fukten tränger ordentligt in i huden. Samtidigt som inpackningen verkar får du är får du en härlig ansiktskur med rengöring, peeling och & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster.
ca 90 min

Husets Favorit . . . . . 1 120kr
En härlig kroppsbehandling som börjar med vårdande saltpeeling som avlägsnar döda hudceller, eliminerar orenheter samt intensivt återfuktar din hud följt av en ljuvligt avslappnande helkroppsmassage. 
ca 75 min

Husets Topp Till Tå . . . . . 1 120kr
För dig som vill ha en lugn och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. Behandlingen börjar med en härlig helkroppsmassage på ca 45min och sedan får du en ansiktskur på ca 30 min med rengöring, peeling, ansiktsmassage, återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster och dagkräm/nattkräm.
ca 75 min

Husets Avstressande Massage . . . . . 1 295kr
En kombination av 45 min avslappnande helkroppsmassage och vår populära Ayurvediska ansiktsmassage. Underbart avkopplande behandling som lättar upp muskelspänningar, tillför ny energi samt lyster till kropp och ansikte.
ca 90 min

Friskvårdsfavoriten Hand & Fot . . . . . 1 295kr
Avkopplande och vårdande massagebehandling för både händer & fötter. Inleds med fotbad + peeling och övergår sedan i skön fot, underbens, hand och armmassage som ökar blodcirkulationen. Avslutas med vårdande och återfuktande fot- och handmask samt hårbottenmassage.
ca 75 min

Varmt välkommen på en skön stund hos oss!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.