PINGVINEN HAPPY


 

Använd den här mångsidiga doftspridaren när du bäddar ner barnen på kvällen eller när du vill göra lekrummet mer energifyllt.

 


Pingvinen Happy fungerar som en luftrenare, doftspridare, nattlampa och maskin för vitt brus, allt på en gång! Är lätt att använda och har flera doftspridarfunktioner från högt till lågt läge, 10 olika ljusalternativ och fem olika ljud.

- Inbyggda högtalare med fem olika ljud: regn, fågelkvitter, vågskvalp, fläkt och vaggvisa

- Tio olika ljusalternativ som passar vilket humör som helst.

Du kan ha i endast vatten för att få fuktigare och renare luft, och även välja att ha i några droppar eterisk olja för att få en fräsch doft i hemmet, kontoret eller var du nu har denna vackra diffuser. Vid köp av luftfuktare/diffuser bjuder alltid på en 5ml lavendelolja som ger en avslappnande effekt. Vi har även ett brett sortiment av naturliga eteriska oljor som du kan köpa till och ha till Pingvinen Happy, till ditt naturliga tvätt eller sköljmedel och mycket mer. De olika eteriska oljorna kan tillsammans med lyktan användas för att underlätta vid exempelvis andningsbesvär, snarkningar eller för att pigga upp energinivån på morgonen alternativt ge avslappnande effekt vid exempelvis insomningsbesvär. Eteriska oljor är naturens egna lilla "medicinskåp" och om du är intresserad av att få hjälp med specifikt besvär som exempelvis ont i magen, förstoppning, allergi, ont i halsen mm är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig. 

Pingvinen Happy + 1 lavendelolja 5ml 749kr