.
SPRAY TANNING

Spahuset har över 17 års erfarenhet av Spraytanning. Låt oss göra dig vackert gyllenbrun på bara några minuter!

Vi kan nu stolt presentera att du nu kommer hitta fantastiska Bronzas self-taning produkter hos oss på Spahuset!

Med Bronza kommer vi nu ha ett unikt sortiment av veganska, doftfria, snabbaktiverande self-bronzers och spraytanprodukter med naturliga ingredienser som ger dig en jämn färg och ett naturligt lyster anpassad efter ditt eget pigment!

VARFÖR SPRAYTAN? 

Larmrapporter om hudcancer, uttunnat ozonskikt, UV-strålar och riskerna med solarium avlöser varandra. Detta är problem som spray tanning inte har. Det som vissa ansåg vara en tillfällig trend är idag en erkänd skönhetsbehandling som är här för att stanna. Målgruppen innefattar både män & kvinnor i alla åldrar.

För fler resultatbilder se @spahusetorebro

PRISLISTA


Helkropp - 395kr

Halvkropp överkropp - 300kr

Halvkropp endast ben - 200kr

Ansikte, hals, dekolletage & armar - 200kr

Kompis Spray (2 personer) - 650kr


KLIPPKORT 5st Spraytan helkropp - 1580kr
Var 5:e Spraytan är GRATIS

FÖRE BEHANDLINGEN

 • Vaxning & rakning bör utföras minst 48h före din tid. Då hinner porerna stänga sig igen och minskar risken att de drar åt sig färg.
 • .Skrubba och återfukta huden 24h innan du ska på spraytan. Skrubba extra torra partier somarmbågar, knän, anklar och eventuella torra fläckar. Alla tvålar/krämbaserade duschkrämer (specifikt Dove) är kända för att lämna rester på huden och kan skapa en barriär som spraytan vätskan inte kan tränga igenom och kan då lämna ränder. Alla gelbaserade kroppstvättar är bäst.
 • Undvik oljor & parfymerade produkter som deodorant då dessa produkter kan skapa en barriär på huden som gör att vätskan inte kommer att fästa. Se till att du är osminkad och att din hud är ren och torr innan spraytan.
 •  Innan du spraytanar dig så förser vi dig med hårnät och fotskydd. Vi har också hårsnoddar & sminkborttagning om du inte har hunnit tagit bort det innan.
 • Komplett manikyr & fotvård bör göras dagen innan din behandling. Om du precis gjort en spraytan , vänligen avstå från alla oljor/lotioner som din nagelterapeut kan applicera på.

EFTER BEHANDLINGEN

 • Bär gärna mörka, löst sittande kläder och skor efter spraytan. Tighta kläder kan orsaka märken. Överskottsfärgen i vätskan kan komma att lämna fläckar på dina kläder, men de går bort i tvätten.
 • Bli inte våt eller svettig förrän din första dusch. Detta innebär även ingen träning eller lotion på huden förrän efter att du duschat. Om det regnar eller snöar, ta med dig ett paraply för att skydda färgen.
 • Duscha efter 1-6h. Tag en 2-3 min dusch i ljummet vatten och undvik duschkräm, schampo och exfolierande produkter i 24h efter din behandling. Den bruna överskottsfärgen rinner nu av, medan pigmenten i bronzern aktiveras och djupnar de kommande timmarna. Klappa huden torr. Gnugga eller skrubba inte huden.
 • För att färgen skall hålla så länge som möjligt rekommenderar vi att du återfuktar din hud med lotion varje dag. Ju oftare du återfuktar din hud efter behandlingen, desto finare och jämnare bleknar din taning.
 • Färgen håller i genomsnitt cirka 1 vecka om du tar hand den enligt våra rekommendationer. Färgen i ansiktet och på händerna försvinner dock snabbare i och med att vi tvättar dessa områden flera gånger under en dag, men vi hjälper dig självklart med att hitta dem rätta self-tan produkter du kan fortsätta med hemma!
 • Undvik att simma i poolen/havet under långa perioder, länga varma duschar/bad, bastu, och överdriven svettning då dessa saker påverkar hållbarheten på brännan.

Njut av ditt glow!

Tack för att du spraytanar dig hos oss, du har nu en jämn och fin bronzing speciellt anpassad efter din hudton.

DU ÄR I TRYGGA HÄNDER

Spahuset var först i Örebro med Spraytan och har över 17 års erfarenhet av både behandlingen & BUS-produkter. Mycket har hänt de senaste åren och många fördomar har motbevisats. Hos oss är du i trygga händer och vi anpassar färgen efter ditt önskemål. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Nedan svarar vi på de vanligaste frågorna. VANLIGA FRÅGOR OM SPRAYTAN

Hur länge håller färgen?

Det vanliga är cirka 1 vecka beroende på din hudtyp och om du följer våra rekommendationer.

Kan jag sola som vanligt efteråt, utomlands?

Ja, det kan du. Men det är inget UV-skydd i vår vätska, så  glöm inte solskyddsfaktorn om du skall vistas i solen sen.

Kan jag spraya mig även om jag är gravid/ammar?

Ja det är inga problem, det finns inga farliga ämnen i vår sprayvätska. Men om du känner dig det minsta osäker rekommenderar vi att du först talar med din barnmorska.

Kan jag spraya mig om jag har vitiligo?

Ja, det är inga problem. Vi har haft många kunder som har problem med färgskillnader på huden (ex vitiligo eller pigmentfläckar) som tycker att spraytan hjälper dem jättebra. Hudfärgen blir mer enhetlig och jämn.

Vad har jag på mig när jag sprayas?

De flesta av våra kunder väljer att bli sprayade i sina egna trosor eller kalsonger. Den färg som hamnar på kläderna brukar vanligtvis gå bort i första tvätten. Vi har även engångstrosor som du kan byta om till på plats hos oss.

Jag vill spraya mig inför ett viktigt event men har aldrig gjort det hos er tidigare. Vad skall jag tänka på?

Då rekommenderar vi alltid att du först bokar in dig på en spraytanning några veckor innan ditt event för att testa vilken färgnyans du får, så att du känner dig trygg på den viktiga dagen.

Kan jag spraya mig om jag har sår på kroppen?

Inte om det är öppna sår. Om det är mindre sår som nästintill är läkta vill vi att du skyddar området med plåster eller kirurgtejp innan vi påbörjar din behandling. Detta gäller även nygjorda tatueringar.

Kan jag spraya mig om jag har eksem, psoriasis eller allergier?

Då rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med någon av våra spraytanspecialister på salongen, så får ni boka en tid då du kommer in och vi får spraya ett litet testområde. Sen får du gå hem och känna efter i ett dygn för att se hur det känns, så att du inte riskerar en reaktion.

YTTERLIGARE FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

Du är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. 
Varmt välkommen till Spahuset! 

BOKA SPRAYTAN