• Fri frakt vid köp över 999kr
Örebros bredaste utbud av friskvårdsbehandlingar
.
SPRAY TANNING

Spahuset har över 17 års erfarenhet av Spraytanning. Låt oss göra dig vackert gyllenbrun på bara några minuter ☀️

Spahusets populära Brun Utan Sol är 100% vegansk, 100% tillverkad i Sverige, innehåller vårdande aloevera & vitaminer som återfuktar din hud på djupet. Så mycket mer än bara en snygg bränna! 

VARFÖR SPRAYTAN? 

Larmrapporter om hudcancer, uttunnat ozonskikt, UV-strålar och riskerna med solarium avlöser varandra. Detta är problem som spray tanning inte har. Det som vissa ansåg vara en tillfällig trend är idag en erkänd skönhetsbehandling som är här för att stanna. Målgruppen innefattar både män & kvinnor i alla åldrar.

För fler resultatbilder se @spahusetorebro ☀️

PRISLISTA


Helkropp - 395kr

Halvkropp överkropp - 300kr

Halvkropp endast ben - 200kr

Ansikte, hals, dekolletage & armar - 200kr

Kompis Spray (2 personer) - 650kr


KLIPPKORT 5st Spraytan helkropp - 1580kr
Var 5:e Spraytan är GRATIS

FÖRE BEHANDLINGEN

- Peela kroppen innan din behandling så att du får bort torra hudceller och en jämn hy att spray på. Vi rekommenderar en oljefri scrub eller skrubbhandskar.

- Är du väldigt torr eller inte vill ha för mycket färg kan du smörja med återfuktande lotion på kroppen samma dag som din behandling, dock ej olja.

- Om du funderar på att raka eller vaxa dig, gör det 24 timmar innan eller efter. Inte samma dag.

- Ha med dig mörka löst sittande kläder att ta på dig efteråt.

- Avlägsna ev make-up före din behandling.

- Vi rekommenderar att du spraytannar dig 2 dagar innan ett viktigt event som till exempel ett bröllop, examen mm.

EFTER BEHANDLINGEN

- Undvik att blöta ner (vatten, svett, lotion eller foundation) din spraytanning de närmaste timmarna efter behandlingen. Om det regnar eller snöar, ta med dig ett paraply för att skydda färgen.

- För att färgen skall hålla så länge som möjligt rekommenderar vi att du återfuktar din hud med lotion varje dag. Ju oftare du återfuktar din hud efter behandlingen, desto finare och jämnare bleknar din tanning.

- Färgen håller i genomsnitt cirka 1 vecka om du tar hand den enligt våra rekommendationer. Färgen i ansiktet och på händerna försvinner dock snabbare i och med att vi tvättar dessa områden flera gånger under en dag. Vi rekommenderar därför en liten "TanCan Wipe" för att fylla på i ansiktet och på händerna.

DU ÄR I TRYGGA HÄNDER

Spahuset var först i Örebro med Spraytan och har över 16 års erfarenhet av både behandlingen & BUS-produkter. Mycket har hänt de senaste åren och många fördomar har motbevisats. Hos oss är du i trygga händer och vi anpassar färgen efter ditt önskemål. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Nedan svarar vi på de vanligaste frågorna. VANLIGA FRÅGOR OM SPRAYTAN

Hur länge håller färgen?

Det vanliga är cirka 1 vecka beroende på din hudtyp och om du följer våra rekommendationer.

Kan jag sola som vanligt efteråt, utomlands?

Ja, det kan du. Men det är inget UV-skydd i vår vätska, så  glöm inte solskyddsfaktorn om du skall vistas i solen sen.

Kan jag spraya mig även om jag är gravid/ammar?

Ja det är inga problem, det finns inga farliga ämnen i vår sprayvätska. Men om du känner dig det minsta osäker rekommenderar vi att du först talar med din barnmorska.

Kan jag spraya mig om jag har vitiligo?

Ja, det är inga problem. Vi har haft många kunder som har problem med färgskillnader på huden (ex vitiligo eller pigmentfläckar) som tycker att TanCan hjälper dem jättebra. Hudfärgen blir mer enhetlig och jämn.

Vad har jag på mig när jag sprayas?

De flesta av våra kunder väljer att bli sprayade i sina egna trosor eller kalsonger. Den färg som hamnar på kläderna brukar vanligtvis gå bort i första tvätten. Vi har även engångstrosor som du kan byta om till på plats hos oss.

Jag vill spraya mig inför ett viktigt event men har aldrig gjort det hos er tidigare. Vad skall jag tänka på?

Då rekommenderar vi alltid att du först bokar in dig på en spraytanning några veckor innan ditt event för att testa vilken färgnyans du får, så att du känner dig trygg på den viktiga dagen.

Kan jag spraya mig om jag har sår på kroppen?

Inte om det är öppna sår. Om det är mindre sår som nästintill är läkta vill vi att du skyddar området med plåster eller kirurgtejp innan vi påbörjar din behandling. Detta gäller även nygjorda tatueringar.

Kan jag spraya mig om jag har eksem, psoriasis eller allergier?

Då rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med någon av våra spraytanspecialister på salongen, så får ni boka en tid då du kommer in och vi får spraya ett litet testområde. Sen får du gå hem och känna efter i ett dygn för att se hur det känns, så att du inte riskerar en reaktion.

YTTERLIGARE FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

Du är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. 
Varmt välkommen till Spahuset! 

BOKA SPRAYTAN