Fri frakt vid köp över 999kr
.
SPRAY TANNING

Spahuset har över 17 års erfarenhet av Spraytanning. Låt oss göra dig vackert gyllenbrun på bara några minuter ☀️

Spahusets populära Brun Utan Sol är 100% vegansk, 100% tillverkad i Sverige, innehåller vårdande aloevera & vitaminer som återfuktar din hud på djupet. Så mycket mer än bara en snygg bränna! 

VARFÖR SPRAYTAN? 

Larmrapporter om hudcancer, uttunnat ozonskikt, UV-strålar och riskerna med solarium avlöser varandra. Detta är problem som spray tanning inte har. Det som vissa ansåg vara en tillfällig trend är idag en erkänd skönhetsbehandling som är här för att stanna. Målgruppen innefattar både män & kvinnor i alla åldrar.

För fler resultatbilder se @spahusetorebro ☀️

PRISLISTA


Helkropp - 395kr

Halvkropp överkropp - 300kr

Halvkropp endast ben - 200kr

Ansikte, hals, dekolletage & armar - 200kr

Kompis Spray (2 personer) - 650kr


KLIPPKORT 5st Spraytan helkropp - 1580kr
Var 5:e Spraytan är GRATIS


FÖRE BEHANDLINGEN

 • Vaxning & rakning bör utföras minst 48 timmar före din tid och rakningen bör utföras med en rakhyvel som saknar en fuktremsa.
 • Dagen innan ska du peela dig. Undvik kroppsskrubb som är oljebaserade och lämnar rester. Använd istället en exfolierande mitt eller tan eraser mousse
 • Alla tvålar/krämbaserade duschkrämer ( specifikt Dove) är kända för att lämna rester på huden och kan skapa en barriär som spraytan vätskan inte kan tränga igenom och kan då lämna ränder. Alla gelbaserade kroppstvättar är bäst. Dusch bör genomföras minst 6 timmar före din spraytan behandling så att dina pH-nivåer kan neutraliseras. 
 • Avstå från alla lotioner, oljor, deodorant, parfymer eller smink dagen för din tid. Alla dessa kan skapa en barriär på huden som spraytan vätskan inte kommer att fästa vid. 
 • Komplett manikyr & fotvård bör göras dagen innan din behandling. Om du precis gjort en spraytan , vänligen avstå från alla oljor/lotioner som din nagelterapeut kan applicera på.
 • Använd mörka , löst sittande kläder. Observera att bronzern i spraytan vätskan kan överföras till dina kläder, men är vattenlöslig och tvättas ur.

-

EFTER BEHANDLINGEN

 • Bli inte våt eller svettig förrän din första dusch. Detta innebär även ingen träning eller lotion på huden förrän efter att du duschat. Om det regnar eller snöar, ta med dig ett paraply för att skydda färgen.
 • Under tiden som din spraytan utvecklas undvik att gnugga eller pilla för mycket på kroppen.
 • Vid första duschen ska du ej använda tvål. Temperaturen ska vara ljummen. 
 • För att färgen skall hålla så länge som möjligt rekommenderar vi att du återfuktar din hud med lotion varje dag. Ju oftare du återfuktar din hud efter behandlingen, desto finare och jämnare bleknar din tanning.
 • Färgen håller i genomsnitt cirka 1 vecka om du tar hand den enligt våra rekommendationer. Färgen i ansiktet och på händerna försvinner dock snabbare i och med att vi tvättar dessa områden flera gånger under en dag. 
 • Undvik att simma i poolen/havet under långa perioder, länga varma duschar/bad, bastu, och överdriven svettning då dessa saker påverkar hållbarheten på brännan.

DU ÄR I TRYGGA HÄNDER

Spahuset var först i Örebro med Spraytan och har över 16 års erfarenhet av både behandlingen & BUS-produkter. Mycket har hänt de senaste åren och många fördomar har motbevisats. Hos oss är du i trygga händer och vi anpassar färgen efter ditt önskemål. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Nedan svarar vi på de vanligaste frågorna. VANLIGA FRÅGOR OM SPRAYTAN

Hur länge håller färgen?

Det vanliga är cirka 1 vecka beroende på din hudtyp och om du följer våra rekommendationer.

Kan jag sola som vanligt efteråt, utomlands?

Ja, det kan du. Men det är inget UV-skydd i vår vätska, så  glöm inte solskyddsfaktorn om du skall vistas i solen sen.

Kan jag spraya mig även om jag är gravid/ammar?

Ja det är inga problem, det finns inga farliga ämnen i vår sprayvätska. Men om du känner dig det minsta osäker rekommenderar vi att du först talar med din barnmorska.

Kan jag spraya mig om jag har vitiligo?

Ja, det är inga problem. Vi har haft många kunder som har problem med färgskillnader på huden (ex vitiligo eller pigmentfläckar) som tycker att spraytan hjälper dem jättebra. Hudfärgen blir mer enhetlig och jämn.

Vad har jag på mig när jag sprayas?

De flesta av våra kunder väljer att bli sprayade i sina egna trosor eller kalsonger. Den färg som hamnar på kläderna brukar vanligtvis gå bort i första tvätten. Vi har även engångstrosor som du kan byta om till på plats hos oss.

Jag vill spraya mig inför ett viktigt event men har aldrig gjort det hos er tidigare. Vad skall jag tänka på?

Då rekommenderar vi alltid att du först bokar in dig på en spraytanning några veckor innan ditt event för att testa vilken färgnyans du får, så att du känner dig trygg på den viktiga dagen.

Kan jag spraya mig om jag har sår på kroppen?

Inte om det är öppna sår. Om det är mindre sår som nästintill är läkta vill vi att du skyddar området med plåster eller kirurgtejp innan vi påbörjar din behandling. Detta gäller även nygjorda tatueringar.

Kan jag spraya mig om jag har eksem, psoriasis eller allergier?

Då rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med någon av våra spraytanspecialister på salongen, så får ni boka en tid då du kommer in och vi får spraya ett litet testområde. Sen får du gå hem och känna efter i ett dygn för att se hur det känns, så att du inte riskerar en reaktion.

YTTERLIGARE FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

Du är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. 
Varmt välkommen till Spahuset! 

BOKA SPRAYTAN