UPPTÄCK FOREVER LIVING


Jag heter Malin och har hållt på med Forever Living i snart 16 år. Nedan kan du läsa om mina favoriter och de produkter jag säljer mest av. Är du intresserad av dessa eller andra av foreverlivings fantastiska produkter är du varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer. 

Det viktigaste för mig är att du får rätt produkter för just dig, din kropp och välmående. 

Du kan köpa Forever Living av mig på Spahuset i Örebro. Om du tillhör riskgrupp och/eller av annan anledning inte kan komma till Spahuset och vill att jag skickar produkterna till dig kan du kontakta mig så hjälper jag dig. 

 
  

Storgatan 25 B

703 63 Örebro

 

Vårdar, mjukgör, skyddar och lugnar!

Aloe Lips innehåller en väl beprövad kombination av Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka, lena och skyddar dem mot väder och vind. Aloe vera och jojobaolja bidrar med hudvårdande och mjukgörande egenskaper och bivax hjälper till att skydda huden i alla väder. Innehåller även allantoin som lugnar huden och kan också användas på nagelbanden och vid klåda av insektsstick, till exempel. Ha alltid ett i fickan!

Fri från aluminiumklorid!

Det här är deodoranten för dig som vill vara säker på att hålla dig fräsch hela dagen oavsett aktivitet. Den milda doften passar lika bra för både honom och henne.

En av de viktigaste ingredienserna, Aloe veran, bidrar med såväl hudvårdande som mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskaper. Den gör också att du kan applicera Aloe Ever-Shield™ direkt efter tvätt, rakning och vaxning utan att det svider på huden.

Rena tänder och frisk andedräkt!

Aloe vera-baserad tandkräm utan fluor som rengör effektivt, samtidigt som den vårdar tandkött och slemhinnor och ger en frisk andedräkt som varar länge.

Vårdande propolis och kisel hör till huvudingrediensen som polerar milt och gör dina tänder vita och fina. Tandkrämen passar extra bra vid känsligt tandkött och vid blåsor i munnen.

För både insida & utsida!

Aloe vera-dryck som innehåller hela 99,7% innergelé från högkvalitativ handplockad Aloe vera. C-vitaminen motverkar trötthet och utmattning samt bidrar till immunsystemets normala funktion.

Innehåller inget socker, sötningsmedel färgämnen och konserveringsmedel.

Extra bra för dig som vill hålla dig pigg och frisk! Har du problem med IBS-mage rekommenderar jag varmt att du provar denna fantastiska dryck. Kontakta mig så berättar jag mer.

Vardagshjälten för alla åldrar!

Storfavoriten Gelly är självaste Aloe vera-plantan på tub. Här får du Forever Livings finaste Aloe vera i geléform, redo att användas över hela kroppen. Absorberas snabbt av huden, lugnar, vårdar och är fuktighetsbevarande. Innehåller ingen parfym. 

Några användningsområden är på torr, flagande eller irriterad hud exempelvis efter rakning, solbränna eller klåda av insäktsbett. Gelly känns ljuvligt svalkande och passar alla åldrar samt hudtyper, även den allra känsligaste. 

Upptäck en kundfavorit!

Aloe Propolis Creme är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande underverk med hudvårdande naturliga godsaker som Aloe vera, Propolis och Vitamin E. 

Används över hela kroppen och är extra lämplig för dig som har, eller då och då får, torr hud. 

För extra lugnande och fuktbevavarande effekt kan du lägga ett lager Gelly under Propolis Creme. Perfekt nu i Coronatider då vi tvättar och spritar händerna extra mycket. 


Mina kunders favorit i snart 16-års tid!  

Lika omtyckt av personer som tränar mycket och ofta som av den som har ett stillasittande kontorsjobb. Har du kramp/värk i musklerna rekommenderas en klick Heatlotion på det ömma området.

Aloe Heat Lotion är en massagelotion med krämig konsistens som ger ett bra grepp och sjunker fint in i huden utan att kladda. Innehåller Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eukalyptusolja som dessutom gör huden mjuk och len. Aloe Heat Lotion är också fylld till bredden av hudvårdande och mjukgörande ingredienser, till exempel arginin, allantoin och oljor från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor.

Doftar friskt av mint.

Finns mer Forever Living produkter?

Ja, Forever Living har ett brett sortiment av Aloe vera baserade produkter samt kosttillskott för både kropp och ansikte. Är du intresserad av att veta mer är du varmt välkommen att kontakta mig! 

  019- 31 48 00

  info@spahuset.se

Oberoende återförsälljare för Forever Living Products