• Fri frakt vid köp över 999kr
Örebros bredaste utbud av friskvårdsbehandlingar

Slappna av, Spahuset hjälper dig!

Sedan 2004 har vi hjälpt våra kunder med avslappnande anti-stress behandlingar, djupgående massagebehandlingar, återhämtning i vår floatingtank, rehabiliterande vibrationsträning, infrabastu med ljusterapi, fotvård och mycket mer. Vi har Örebros bredaste utbud av Friskvårdsbehandlingar och något som passar alla. Våra omtänksamma och välutbildade terapeuter anpassar alltid behandlingen efter dina önskemål. 

Hos oss på Spahuset kan du välja bland ett brett utbud av olika friskvårdsbehandlingar enligt skatteverkets regler, nedan har vi listat alla våra härliga friskvårdsbehandlingar. OBS! Du ansvarar själv över att ta reda på information om din arbetsgivare har andra bestämmelser gällande din Friskvård.

VANLIGA FRÅGOR OM FRISKVÅRD

Vilka behandlingar kan jag använda min friskvård till?
Din friskvård är avsedd att användas till ditt välmående och gäller för de behandlingar som är avdragsgill friskvård enligt din arbetsgivare samt skatteverkets regler. Det är din arbetsgivares skyldighet att informera dig HUR och VAD du kan nyttja din friskvård till. Läs mer om alla våra härliga friskvårdsbehandlingar. 


Hur använder jag min friskvård? Räcker det med att jag visar legitimation?
I och med personuppgiftslagen GDPR har rutinerna för hur dina personuppgifter behandlas ändrats. Det är din arbetsgivares skyldighet att informera dig HUR och VAD du kan nyttja din friskvård till. Det är därför viktigt att du tar reda på detta innan ditt besök hos oss.

ePassi
Ladda ner och logga in på appen "ePassi" INNAN ditt besök hos oss. Läs mer HÄR

Actiway
Ta med giltig legitimation för betalning med ditt friskvårdsbidrag.

Privat/Jag lämnar in kvitto
Ta med giltig legitimation så kommer vi att skriva namn + personnummer på kvittot som du sedan redovisar till din HR-avdelning. På kvittot står specifikt vilken friskvårdsbehandling du var på under ditt besök hos oss.

Benify
Vi finns med i Benifys app. Du kan även ta med giltig legitimation så kommer vi att skriva namn + personnummer på kvittot som du sedan redovisar i din Benify-app. På kvittot står specifikt vilken friskvårdsbehandling du var på under ditt besök hos oss.


Kan jag köpa produkter för mitt friskvårdsbidrag?
Vi önskar att vi kunde svara "JA" på den frågan, men tyvärr är det inte vi som bestämmer reglerna. Din friskvård är avsedd att användas till ditt välmående och gäller för de behandlingar som är avdragsgill friskvård enligt din arbetsgivare samt skatteverkets regler. Det är din arbetsgivares skyldighet att informera dig vad du kan nyttja din friskvård till. Du kan därför tyvärr inte köpa produkter för ditt friskvårdsbidrag, men du kan boka in dig på en lyxig behandling och låta oss ta hand om dig.


Jag vill inte/hinner inte använda min friskvård... Kan jag ge bort det till någon annan?
Din friskvård är avsedd att användas till ditt välmående och gäller för de behandlingar som är avdragsgill friskvård enligt din arbetsgivare samt skattemyndighetens regler. Tyvärr kan du inte ge bort din friskvård till någon annan. Du får skämma bort dig själv istället, låt oss ta hand om dig! Hinner du inte nyttja din friskvård innan utgångsdatum/årsskifte kan du förlänga din friskvård hos oss i form av ett friskvårdskort (giltigt två år från inköpsdatum).


Kan jag köpa presentkort för mitt friskvårdsbidrag?
Tyvärr inte. Din friskvård är avsedd att användas till ditt välmående och gäller för de behandlingar som är avdragsgill friskvård enligt din arbetsgivare. Tyvärr kan du inte ge bort din friskvård till någon annan. Du får skämma bort dig själv istället, låt oss ta hand om dig! Hinner du inte nyttja din friskvård innan utgångsdatum/årsskifte kan du förlänga din friskvård hos oss i form av ett friskvårdskort (giltigt två år från inköpsdatum).


Jag har löst in min friskvård på ett friskvårdskort hos er, hur länge är det giltigt?

Friskvårdskort köpta år 2020 är giltiga tom 31/12-2022.

Friskvårdskort köpta år 2021 är giltiga tom 31/12-2023.
Detta står även på ditt friskvårdskort och står det inte datum på ditt friskvårdskort (om det av någon anledning skrapats bort) står inköpsdatumet på ditt kvitto och det är det som gäller.

Tänk på...
Att det ibland kan vara högt tryck på våra behandlingar så vi rekommenderar dig att boka din behandling i god tid.

Värdehandling
Ditt Friskvårdskort är en personlig värdehandling och används som betalmedel hos oss för friskvårdsbehandlingar godkända av skatteverketsregler för friskvård. Förlorade friskvårdskort kan tyvärr aldrig ersättas. Friskvårdskorten kan ej lösas in mot kontanter. För att kortet ska vara giltigt behöver namn och utgångs datum stå på kortet. Vi skriver detta med en permanent penna. Har du av någon anledning skrapat/tagit bort namnet från kortet är det ej giltigt. 

Giltighetstid
Friskvårdskort köpta år 2020 är giltiga tom 31/12-2022.
Friskvårdskort köpta år 2021 är giltiga tom 31/12-2023. 

Förskottsbetalning
Vi tar ej emot förskottsbetalningar.