FRISKVÅRD

Spahuset erbjuder ett brett utbud av unika Friskvårdsbehandlingar och har något för alla. Känner du dig stressad, utmattad eller har ont i kroppen? Eller vill du kanske bara njuta av harmonisk och härligt avslappnande egentid? Då är du varmt välkommen till oss på Spahuset!

Sedan 2004 har vi hjälpt våra kunder med avslappnande anti-stress behandlingar, djupgående massagebehandlingar, återhämtning i vår floatingtank, rehabiliterande vibrationsträning, infrabastu med ljusterapi, fotvård och mycket mer. Vi har Örebros bredaste utbud av Friskvårdsbehandlingar och något som passar alla. Våra omtänksamma och välutbildade terapeuter anpassar alltid behandlingen efter dina önskemål. 

Hos oss på Spahuset kan du välja bland ett brett utbud av olika friskvårdsbehandlingar enligt skatteverkets regler, nedan har vi listat alla våra härliga friskvårdsbehandlingar. OBS! Du ansvarar själv över att ta reda på information om din arbetsgivare har andra bestämmelser gällande din Friskvård

VANLIGA FRÅGOR OM FRISKVÅRD

Hur använder jag min friskvård? Räcker det med att jag visar legitimation?
I och med personuppgiftslagen GDPR har rutinerna för hur dina personuppgifter behandlas ändrats. Det är din arbetsgivares skyldighet att informera dig HUR och VAD du kan nyttja din friskvård till. Det är därför viktigt att du tar reda på detta innan ditt besök hos oss.

ePassi
Ladda ner och logga in på appen "ePassi" INNAN ditt besök hos oss. Läs mer HÄR

Benify
Ladda ner och logga in på appen Benify där du genomför ditt köp. Du kan även ta med giltig legitimation så kommer vi att skriva namn + personnummer på kvittot som du sedan redovisar i din Benify-app. På kvittot står specifikt vilken friskvårdsbehandling du var på under ditt besök hos oss.

Privat/Jag lämnar in kvitto
Ta med giltig legitimation så kommer vi att skriva namn + personnummer på kvittot som du sedan redovisar till din HR-avdelning. På kvittot står specifikt vilken friskvårdsbehandling du var på under ditt besök hos oss.


Jag vill inte/hinner inte använda min friskvård... Kan jag ge bort det till någon annan?
Din friskvård är avsedd att användas till ditt välmående och gäller för de behandlingar som är avdragsgill friskvård enligt din arbetsgivare samt skattemyndighetens regler. Hinner du inte nyttja din friskvård innan utgångsdatum/årsskifte kan du förlänga din friskvård hos oss i form av ett friskvårdskort (giltigt två år från inköpsdatum).

Tänk på...
Att det ibland kan vara högt tryck på våra behandlingar så vi rekommenderar dig att boka din behandling i god tid.

Värdehandling
Ditt Friskvårdskort är en personlig värdehandling och används som betalmedel hos oss för friskvårdsbehandlingar godkända av skatteverkets regler för friskvård. Förlorade friskvårdskort kan tyvärr aldrig ersättas. Då ditt friskvårdskort är ett bidrag avsett att användas för friskvård (enligt skatteverkets regler) kan det ej lösas in mot kontanter. Om du tappat bort kvittot med verifieringskod från ePassi, Benify eller Wellnet ber vi dig kontakta aktuell leverantör för hjälp att återfinna din verifieringskod.

Giltighetstid
Friskvårdskort är giltiga TVÅ ÅR från inköpsdatum.

Förskottsbetalning
Vi tar ej emot förskottsbetalningar.


Om du inte vet vilken behandling du vill boka, eller kanske inte har tid att gå på behandling just nu så kan du förlänga din friskvård till ett personligt friskvårdskort.