• Fri frakt vid köp över 999kr
Örebros bredaste utbud av friskvårdsbehandlingar

ANSIKTSMASSAGE


Unna dig en härligt avslappnande ansiktsmassage! 

Genom att massera olika punkter i huvudet, pannan, öronen, ansiktet samt dekolletage får vi hela kroppen att slappna av. En effektiv behandlingsmetod för dig som vill komma ner i varv.

Tyvärr godkänner skatteverkets regler för friskvård inga skönhetsbehandlingar så som exempelvis resultatinriktade ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärgning mm. Dock är massage/anti-stress en avdragsgill friskvård och här kan du läsa om de härliga ansiktsmassager vi erbjuder. 


Harmonisk Ansiktsmassage - 595kr

Passar dig som sitter mycket vid datorn och ofta känner en spänning i huvud, nacke & axlar. En härligt avstressande friskvårdsbehandling som börjar med ansiktsrengöring, och sedan övergår i en spänningsupplösande massage i ansikte, dekolletage, nacke, axlar & hårbotten. Vi avslutar behandlingen med dag/nattkräm anpassad till din hudtyp & givetvis storfavoriten Ice Power för en långvarigt avslappnande effekt.
ca 30 min

Harmonisk Hårbottenmassage - 595kr

Detta är behandlingen för dig som vill komma ner i varv och ta en paus från vardagen. Genom att massera olika punkter i huvudet (hårbottenmassage), pannan, öronen samt dekolletage får vi hela kroppen att slappna av.  Vi använder oss av den ekologiska massageoljan Relaxing, med avslappnande doft av lavendel för total harmoni. 

30min

Ayurvedisk Ansiktsmassage - 695kr
En Indisk Ayurvedisk ansiktsmassage som mjukar upp spända muskler i ansiktet. Ett ljuvligt lent Ayurvediskt instrument används som hjälper till att ge ansiktet en extra spänst och lyster. I behandlingen ingår även ansiktsrengöring och ansiktspeeling från hudvårdsmärket Exuviance samt massage av ansikte och dekolletage.
ca 45 min

Friskvårdsfavoriten Anti-Stress - 965kr

En mycket mjuk och behaglig behandling med fokus på avslappning och välmående. Spänningsupplösande & avslappnande massage i ansikte, dekolletage, nacke, axlar & hårbotten, armar och händer. Du får även rengöring, peeling och en härligt svalkande ansiktsmask som djuprengör, balanserar huden och ger en frisk lyster. Behandlingen lämpar sig för alla som behöver gå ner i varv.
ca 60min

Önskar du lägga till AHA-peeling samt portömning i din ansiktsmassage?

I Friskvårdsfavoriten Anti-Stress kan du få vår populära AHA-peeling samt portömning för endast 249kr! Dessa 249kr betalas utöver din friskvård då skatteverket ej godkänner "skönhet" som friskvård.
OBS! Detta tillägg bokas endast hos hudterapeuterna och via telefon, så du är varmt välkommen att ringa oss på 019-314800 så hjälper vi dig. 


Är du intresserad av en mini-ansiktskur ingår de i följande Spabehandlingar:


Husets Topp Till Tå - 1195kr
För dig som vill ha en lugn och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. Behandlingen börjar med en härlig helkroppsmassage på ca 45min och sedan får du en ansiktskur på ca 30 min med rengöring, peeling, ansiktsmassage, återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster och dagkräm/nattkräm.
ca 75 min

Husets Aromadröm - 1295kr
En härligt avslappnande, energigivande och återfuktande behandling för både kropp och ansikte. Innan vi påbörjar behandlingen får du välja en av våra fantastiska aromaoljor som kommer att blandas med vår ekologiska bodylotion & inpackning. Du får sedan en helkroppspeeling som effektivt avlägsnar gamla hudceller och ger kroppen en förnyad lyster. Efter en avslappnande helkroppsmassage blir du varmt och skönt inpackad så att fukten tränger ordentligt in i huden. Samtidigt som inpackningen verkar får du är får du en härlig ansiktskur med rengöring, peeling och & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster.
ca 90 min

Husets SPA behandling - 1295kr
Unna dig en riktigt kundfavorit!
Behandlingen börjar med Alg/Lerinpackning som har en utrensande och formande effekt. Du blir sedan inpackad i värmefilt för att förstärka alg/lerinpackningens effekt och får under tiden som inpackningen verkar en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. Behandlingen avslutas med en avslappnande oljemassage för hela kroppen.
I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.
ca 90 min

Husets Avstressande Massage - 1295kr
En underbart avstressande massage behandling från topp till tå. Lättar upp spänningar, stärker immunförsvaret, bidrar till djupare och lugnare andning samt minskad stress. Helkroppsmassage inklusive ansiktsrengöring, en djuprengörande och lugnande ansiktsmask samt fuktkräm. För dig som vill uppnå total harmoni. 
ca 90 min

Husets Lyxiga Chokladdröm - 1495kr
Har du drömt om att bada i choklad? Detta är en behandling för chokladälskaren som börjar med en härlig chokladskrubb och sedan blir du inpackad i en djupåterfuktande chokladinpackning med värmefilt. Under tiden inpackningen verkar får du en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. Behandlingen avslutas sedan med en avslappnande helkroppsmassage med ekologisk chokladolja. Din hud blir mjuk, len och fulladdad med fukt och näring. Behandlingen har en även en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar endorfinproduktionen.
I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.
ca 90 min

Cellulit & Detox behandling - 1495kr
Unik energigivande behandling som eliminerar gifter, motverkar celluliter och har en slimmande effekt. Behandlingen inleds med en stimulerande peeling som motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning & gör din hud sammetslen. Du blir sedan inpackad i Alg/Lerinpackning i värmefilt som har en anti-age, utrensande & formande effekt. Under tiden kroppsinpackningen verkar får du en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. När kroppsinpackningen duschats av masserar vi in ett cellulitbehandlande serum på utsatta områden och avslutar med en härligt återfuktande bodylotionmassage för hela kroppen. 
I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.
ca 90min

Vilken massage är bäst för mig?

Hos oss på Spahuset kan du välja mellan ett brett utbud av olika massagebehandlingar. Vilken massage som passar just dig bäst väljer du såklart själv och om du trycker på knappen nedan kan du läsa mer om alla våra härliga massagebehandlingar som du kan använda din friskvård till.