• Fri frakt vid köp över 999kr
Örebros bredaste utbud av friskvårdsbehandlingar

SPABEHANDLINGAR

En lyxig Spabehandling när du vill unna dig själv det lilla extra, eller om du vill ge bort en riktigt skön upplevelse till någon du tycker om.

Vi på Spahuset använder oss av lera och alger från det svenska & ekologiska märket Maria Åkerberg. Dessa har en utrensande och formande effekt samt tillför mycket spårämnen och mineraler till din hud. Vi använder även havssaltkristaller, ljuvliga chokladprodukter och aromaoljor i våra kroppsbehandlingar.

PRISLISTA


Energiskrubb med bodylotionmassage . . . . . 695kr
Ekologisk & energigivande salt-peeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar blodcirkulationen och efterföljande härligt återfuktande bodylotionmassage. Ger en silkeslen hud med fantastisk lyster.
ca 45 min

Chokladskrubb med bodylotionmassage . . . . . 695kr
Kroppspeeling av vit choklad som avlägsnar gamla hudceller, rensar huden på slaggprodukter, stimulerar blodcirkulationen, motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning och gör din hud sammetslen. Härligt avslappnande helkroppsmassage med en ljuvligt doftande & djupåterfuktande chokladbodylotion.

ca 45 min

Husets SPA behandling . . . . . 1 295kr
Unna dig en riktigt kundfavorit!

Behandlingen börjar med Alg/Lerinpackning som har en utrensande och formande effekt. Du blir sedan inpackad i värmefilt för att förstärka alg/lerinpackningens effekt och får under tiden som inpackningen verkar en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. Behandlingen avslutas med en avslappnande oljemassage för hela kroppen.
I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.
ca 90 min

Husets Lyxiga Chokladdröm . . . . . 1 495kr
Har du drömt om att bada i choklad? Detta är en behandling för chokladälskaren som börjar med en härlig chokladskrubb och sedan blir du inpackad i en djupåterfuktande chokladinpackning med värmefilt. Under tiden inpackningen verkar får du en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. Behandlingen avslutas sedan med en avslappnande helkroppsmassage med ekologisk chokladolja. Din hud blir mjuk, len och fulladdad med fukt och näring. Behandlingen har en även en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar endorfinproduktionen.

I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.
ca 105 min

Cellulit & Detox behandling . . . . . 1 495kr
Unik energigivande behandling som eliminerar gifter, motverkar celluliter och har en slimmande effekt. Behandlingen inleds med en stimulerande peeling som motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning & gör din hud sammetslen. Du blir sedan inpackad i Alg/Lerinpackning i värmefilt som har en anti-age, utrensande & formande effekt. Under tiden kroppsinpackningen verkar får du en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. När kroppsinpackningen duschats av masserar vi in ett cellulitbehandlande serum på utsatta områden och avslutar med en härligt återfuktande bodylotionmassage för hela kroppen. 

I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.
ca 105min

Husets Aromadröm . . . . . 1 295kr
En härligt avslappnande, energigivande och återfuktande behandling för både kropp och ansikte. Innan vi påbörjar behandlingen får du välja en av våra fantastiska aromaoljor som kommer att blandas med vår ekologiska bodylotion & inpackning. Du får sedan en helkroppspeeling som effektivt avlägsnar gamla hudceller och ger kroppen en förnyad lyster. Efter en avslappnande helkroppsmassage blir du varmt och skönt inpackad så att fukten tränger ordentligt in i huden. Samtidigt som inpackningen verkar får du en härlig ansiktskur med rengöring, peeling och & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster.
ca 90 min

Husets Exotiska Papayadröm . . . . . 1 295kr
En härligt avslappnande Spa-behandling för hela kroppen + Ansiktskur med rengöring, peeling & mask. Du blir inpackad i en väldoftande, ekologisk papayablandning som milt men effektivt avlägsnar gamla hudceller och återfuktar din hud på djupet. Under tiden inpackningen verkar får du en uppfräshande ansiktskur med rengöring, peeling, mask och en underbart avslappnande skaplmassage. När du har duschat av inpackningen får du en återfuktande och skön  bodylotionmassage. 
ca 90 min

Husets Favorit . . . . . 1 195kr
En härlig kroppsbehandling som börjar med vårdande saltpeeling som avlägsnar döda hudceller, eliminerar orenheter samt intensivt återfuktar din hud följt av en ljuvligt avslappnande helkroppsmassage. 
ca 75 min

Husets Topp Till Tå . . . . . 1 195kr
För dig som vill ha en lugn och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. Behandlingen börjar med en härlig helkroppsmassage på ca 45min och sedan får du en ansiktskur på ca 30 min med rengöring, peeling, ansiktsmassage, återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster och dagkräm/nattkräm.
ca 75 min

Varmt välkommen på en skön stund hos oss!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.