SPABEHANDLINGAR

En lyxig spabehandling när du vill unna dig något extra, eller om du vill ge en riktigt skön upplevelse till någon du tycker om!

Vi på Spahuset använder oss av lera och alger från det svenska & ekologiska märket Maria Åkerberg. Dessa har en utrensande och formande effekt samt tillför mycket spårämnen och mineraler till din hud. Vi använder även havssaltkristaller, ljuvliga chokladprodukter och aromaoljor i våra kroppsbehandlingar.

PRISLISTA


Husets Favorit - 1300kr
En härlig kroppsbehandling där vi använder svenska och ekologiska produkter! Vi börjar med helkroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och gör din hud silkeslen följt av en ljuvligt avslappnande och återfuktande helkroppsmassage.  ca 75 min

Husets Chokladskrubb - 1300kr
En härlig kroppsbehandling likt Husets Favorit, men med svenska och ekologiska chokladprodukter! Vi börjar med helkroppspeeling av havssalt och vit choklad som avlägsnar döda hudceller och gör din hud silkeslen. Behandlingen övergår sedan till en ljuvligt avslappnande och återfuktande chokladmassage. ca 75 min

Husets Topp Till Tå - 1300kr
För dig som vill ha en lugn och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. Behandlingen börjar med en härlig helkroppsmassage på ca 45min och sedan får du en ansiktskur på ca 30 min med rengöring, peeling, ansiktsmassage, återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster och dagkräm/nattkräm. ca 75 min

Husets Aromadröm - 1495kr
En härligt avslappnande, energigivande och återfuktande behandling för både kropp och ansikte. Innan vi påbörjar behandlingen får du välja en av våra fantastiska aromaoljor som kommer att blandas med vår ekologiska bodylotion & inpackning. Du får sedan en helkroppspeeling som effektivt avlägsnar gamla hudceller och ger kroppen en förnyad lyster. Efter en avslappnande helkroppsmassage blir du varmt och skönt inpackad så att fukten tränger ordentligt in i huden. Samtidigt som inpackningen verkar får du en härlig ansiktskur med rengöring, peeling och & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. 
ca 90 min

Husets Exotiska Papayadröm - 1495kr
En härligt avslappnande Spa-behandling för hela kroppen + Ansiktskur med rengöring, peeling & mask. Du blir inpackad i en väldoftande, ekologisk papayablandning som milt men effektivt avlägsnar gamla hudceller och återfuktar din hud på djupet. Under tiden inpackningen verkar får du en uppfräshande ansiktskur med rengöring, peeling, mask och en underbart avslappnande skaplmassage. När du har duschat av inpackningen får du en återfuktande och skön  bodylotionmassage. 
ca 90 min


Husets SPA behandling - 1495kr
Unna dig en riktigt kundfavorit!

Behandlingen börjar med Alg/Lerinpackning som har en utrensande och formande effekt. Du blir sedan inpackad i värmefilt för att förstärka alg/lerinpackningens effekt och får under tiden som inpackningen verkar en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. Behandlingen avslutas med en avslappnande oljemassage för hela kroppen.
I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet. ca 95 min

Husets Lyxiga Chokladdröm - 1695kr
Har du drömt om att bada i choklad? Detta är en behandling för chokladälskaren som börjar med en härlig chokladskrubb och sedan blir du inpackad i en djupåterfuktande chokladinpackning med värmefilt. Under tiden inpackningen verkar får du en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. Behandlingen avslutas sedan med en avslappnande helkroppsmassage med ekologisk chokladolja. Din hud blir mjuk, len och fulladdad med fukt och näring. Behandlingen har en även en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar endorfinproduktionen.

I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet. ca 110 min

Cellulit & Detox behandling - 1695kr
Unik energigivande behandling som eliminerar gifter, motverkar celluliter och har en slimmande effekt. Behandlingen inleds med en stimulerande peeling som motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning & gör din hud sammetslen. Du blir sedan inpackad i Alg/Lerinpackning i värmefilt som har en anti-age, utrensande & formande effekt. Under tiden kroppsinpackningen verkar får du en härlig ansiktskur med rengöring & återfuktande ansiktsmask för fantastisk lyster. När kroppsinpackningen duschats av masserar vi in en cellulitbehandlande kroppsolja med eteriska oljor av Citron, Lavendel, Rosmarin, Grapefrukt och Enbär som används för att förebygga och motverka celluliter. 

I denna SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.
ca 110 min

Varmt välkommen på en skön stund hos oss!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.