UNIKT UTBUD & SPECIELL ATMOSFÄR


Koppla av i vår harmoniska miljö & hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vi har en alldeles speciell atmosfär innanför våra väggar och finns placerade i centrala Örebro.

Visste du att Spahuset erbjuder helt unika behandlingar skapade av våra omtänksamma & välutbildade terapeuter? 

Vi på Spahuset har jobbat med Massage & SPA-behandlingar, naglar, hudvård och make-Up sedan 2004. Med åren har vi växt och därmed tagit in nya spännande behandlingar, bland annat var vi först i Örebro med Floating och Spraytanning och Lash Lift med Keratin Boost. Vi har förutom ett brett utbud av behandlingar även ett brett och unikt utbud av olika produkter. Vi erbjuder allt från ekologiska & miljövänliga produkter till mer specialanpassade och aktivt verkande hudvårdsprodukter. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar.

Hos oss är du i trygga händer 

Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område, lägger stor vikt vid kunskap och utbildar oss därför kontinuerligt. Vi anser att  det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen – vi som terapeuter måste också ha djup kunskap för att kunna individanpassa och hjälpa dig som kund på bästa sätt. 

Malin

CERTIFIERAD NAGELTERAPEUT
Utbildad via OPI 2003

Malin har med varm hand tagit hand om våra kunder sedan starten 2004. Hennes glada sätt smittar av sig på såväl kollegor som kunder. Malin var först i Örebro att erbjuda Spraytan, men är kanske mest känd i sin roll som nagelskulptör där hon har många stammisar. 

Helen

CERTIFIERAD MASSAGE & KROPPSTERAPEUT 
Utbildad vid Svenska Hälsoteamet 2002

Helen sprider ett behagligt lugn och är oerhört empatisk. Hon utför alla våra massage och SPA-behandlingar, Reikihealing, Öronljus, Spraytan och instruktörspass i vibrationsträning. Med hennes kunskap och erfarenhet kan du alltid slappna av och njuta av din härliga behandling. Inom kort kommer Helen presentera en ny behandling!

Cathrine

CERTIFIERAD MASSAGE & KROPPSTERAPEUT 
Utbildad vid Eliassons massageterapeututbildning 2001

Cathrine har spridit härlig stämning hos oss sedan 2009. Hon utför alla våra massage och SPA-behandlingar, Healing, Öronljus och instruktörspass i vibrationsträning. Hon brinner för att ge varje kund det bästa i varje behandling och det märker man när man ligger tryggt nedbäddad i behandlingssängen.

Maria E

CERTIFIERAD HUDTERAPEUT MED
CIDESCO-EXAMEN
Utbildad vid Gilda International Beauty School 2005

Som kund hos Maria känner man sig alltid sedd och omhändertagen. Hon utför på ett mjukt och noggrant sätt såväl klassiska som resultatinriktade behandlingar. Maria går snart på mammaledighet så passa på att boka in dig hos henne innan tiderna tar slut. 

Anna E

AUKTORISERAD HUDTERAPEUT & NAGELSKULPTÖR

Utbildad via S:t Eriks kvalificerade yrkesutbildning 2009 & Bio Sculpture

Anna har många stammisar och är proffs på framförallt fransar och bryn! Hon har över 10 års erfarenhet inom branschen och erbjuder både härligt avslappnande och resultatinriktade behandlingar. Hos Anna är du alltid i trygga händer & kan slappna av under din behandling

Maria J

CERTIFIERAD HUDTERAPEUT MED
CIDESCO-EXAMEN
Utbildad vid Gilda International Beauty School 2014

Med Marias kunskap och säkra hand kan du alltid slappna av och njuta av din härliga behandling. Hon utför såväl klassiska som resultatinriktade behandlingar och hennes brinnande passion för yrket märks garanterat i varje behandling.


Anna H

CERTIFIERAD MASSAGE & KROPPSTERAPEUT 

Anna skräddarsyr alltid behandlingen efter ditt behov och dagsform. Hon utför både klassisk och djupgående massage, alla våra härliga SPA-behandlingar & Öronljus. Anna är även expert på våra svenska ekologiska produkter från Maria Åkerberg och hjälper dig gärna med produktrekommendation.

Beatrice 

DIPLOMERAD MASSAGETERAPEUT

Beatrice har jobbat utomlands på lyxiga Spahotell i många år men är nu äntligen tillbaka i Sverige och hos oss på Spahuset. Hon är otroligt duktig på härligt avslappnande Massage och Spabehandlingar men kan även ge riktigt hård och djupgående massage. 

KIMBERLY 

CERTIFIERAD NAGELTERAPEUT 

Kimberly har alltid haft ett stort intresse för skönhet & naglar och utbildade sig till nagelterapeut för att få arbeta med sin stora dröm! Förutom vackra naglar och dekorationer sprider hon även en fantastisk stämning till både kunder och medarbetare. 

Victoria 

SPRAYTANARTIST

Victoria kallas ofta för "solstråle" vilket passar bra då hon ger dig den perfekta solbrännan på bara några minuter! Hon har många stammisar men välkomnar alltid nya kunder. Victoria är även ansvarig för sociala medier, hemsidan och övrig marknadsföring. 

Caroline J

CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT

Utbildad vid Eliassons massageterapeututbildning 2005

En positiv glädjespridare med en otrolig muskelvetenskap. Caroline har 15års erfarenhet av idrottsmassage där hon masserade ett divisions 1 herrlag och kan därför gå djupt ner i muskelaturen och ge en behandlande massage om du önskar det. Givetvis kombineras detta med härligt avslappnande grepp så att du kan njuta av din behandling. 

Danielle 

CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT

Danielle är just nu mammaledig och tar hand om sin lille nyfödda son. Förhoppningsvis kommer hon tillbaka till höst/vinter igen. 


MARIA P 

CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT

Utbildad vid Axelssons massageterapeututbildning 2014

Maria brinner för träning & hälsa!
Just nu spenderar hon mycket tid på gymmet då hon även arbetar som Personlig tränare, men ibland gästar hon oss på Spahuset för att erbjuda djupgående och behandlande massage.
 

NY KOLLEGA 

CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT

Inom kort presenterar vi vår nya kollega! En positiv glädjespridare med en otrolig muskelvetenskap och många års idrottserfarenhet.   

Är du vår nya kollega?

Vill du också bli en del av vårt fantastiska team?

Varmt välkommen med din ansökan