SPAHUSET

Vi på Spahuset har jobbat med Massage och SPA-behandlingar, Anti-Stress behandlingar, naglar, fransar och bryn samt resultatinriktad hudvård sedan 2004. Med åren har vi växt och därmed tagit in nya spännande behandlingar, bland annat var vi först i Örebro med Floating och Spraytanning. Vi har förutom ett brett utbud av behandlingar även ett brett och unikt utbud av olika produkter. Vi erbjuder allt från ekologiska & miljövänliga produkter till mer specialanpassade och aktivt verkande hudvårdsprodukter. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar.


Hos oss är du i trygga händer 

Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område, lägger stor vikt vid kunskap och utbildar oss därför kontinuerligt. Vi anser att  det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen – vi som terapeuter måste också ha djup kunskap för att kunna individanpassa och hjälpa dig som kund på bästa sätt. 


Spahusets personal

Malin

VD/ÄGARE

Malin har med värme och stort engagemang tagit hand om Spahuset sedan starten 2004 då hon startade det som idag har vuxit sig till Örebros största och framförallt skönaste Spa. Hennes glada sätt smittar av sig till både kollegor och kunder. Malin var först i Örebro att erbjuda Floating och Spraytan. I dagsläget jobbar hon  administrativt.

Victoria

PERSONALVETARE/ INKÖPSCHEF

Victoria driver Spahuset tillsammans med Malin och ansvarar över det mesta "bakom kulisserna". Hon arbetar med företagsutvecklingen. Just nu har hon tagit på sig studie glasögonen, så vid sidan av sitt arbete studerar hon på Örebro universitet.

Emma

RECEPTIONSANSVARIG & SPRAYTANARTIST 

Emma har en mångsidig roll där hon främst ansvarar för receptionen. Hon har en kreativ kraft som gör att hon även har hand om våra sociala medier, marknadsföring, event & övrig planering för Spahuset. Emma är också en del av vårt rekryterings team och försöker hitta och välja ut talanger som kan bidra till vår verksamhet.


Alice
RECEPTIONIST & SPRAYTANARTIST

Alice är ofta den första du träffar på när du kommer till Spahuset. Hon välkomnar dig i receptionen och hjälper dig med produktrekommendation, tidsbokning mm. Alice har även hand om vår Wellness avdelning, så som instruktör för vibbrationsträning & spraytan-artist.

Lova
RECEPTIONIST 

Lova är vår nya stjärna i receptionen! Med ett sprudlande leende och en passion för att ge varje kunds upplevelse minnesvärd. Hon trivs i butiken där hon brinner för produktrekommendationer och håller sig alltid uppdaterad på de senaste trenderna. Hon tar också hand om våra floating & infrabastu kunder ned till sina behandlingar.

Veronika
BRYN & FRANSSTYLIST

Hos Veronika känner du dig väl omhändertagen i hennes behandlingar. Hon har ett starkt öga för detaljer när det kommer till fransar & bryn och har många nöjda stamkunder. Hon utför även ansiktsmassage och andra fler härliga behandlingar!


Alona
CERTIFIERAD FOT/NAGELTERAPEUT

Vår fantastiska fot- och nagelterapeut Alona har jobbat i över 10 år inom skönhetsbranchen i sitt hemland Ukraina. Med sin noggrannhet och skicklighet skapar hon en avkopplande upplevelse och har blivit en favorit hos våra kunder. Alona lär sig svenska så om du vill får du gärna prata med henne och stärka hennes kunskaper i språket, annars sitter du tyst och slappnar av under din behandling - valet är ditt som kund.  

Anna
AUKTORISERAD HUDTERAPEUT,  NAGELTERAPEUT & FRANSSTYLIST

Utbildad via S:t Eriks kvalificerade yrkesutbildning & Bio Sculpture

 Anna har många stammisar och är proffs på framförallt fransar och bryn! Hon har många års erfarenhet inom branschen och erbjuder bland annat 3D-bryn, kosmetisk eyeliner, CryoPen och andra resultatinriktade behandlingar. Hos Anna är du alltid i trygga händer & kan slappna av under din behandling. 

Spela
DIPLOMERAD HUDVÅRDSTERAPEUT

Spela är en erfaren och passionerad hudvårdsterapeut med nio års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Med en djup förståelse för dina behov strävar hon efter att skapa en unik upplevelse för dig. 

Hon kan kommunicera på flera olika språk så som svenska, svenskt teckenspråk, engelska, tyska och slovenska. 

Perfekt för dig som vill kunna slappna av och kommunicera på ett annat språk än svenska. Hos Spela är du i trygga händer. 


Maria J
CERTIFIERAD HUDTERAPEUT MED CIDESCO-EXAMEN

Utbildad vid Gilda International Beauty School 

This girl is on fire! Just nu pluggar Maria till Brandman, men ibland jobbar lite extra på Spahuset vilket vi är mycket tacksamma över. Med Marias kunskap och säkra hand kan du alltid slappna av och njuta av din behandling. Hon utför såväl klassiska som resultatinriktade ansiktsbehandlingar, cryopen, fotvård samt friskvårdsbehandlingar och hennes brinnande passion för hudvård märks garanterat i varje behandling.

Maria A 
CERTIFIERAD HUDTERAPEUT MED CIDESCO-EXAMEN
Utbildad vid Gilda International Beauty School 

Som kund hos Maria känner du dig alltid sedd och omhändertagen. Hon utför på ett mjukt och noggrant sätt resultatinriktade ansiktsbehandlingar, cryopen, fotvård samt härligt avslappnande friskvårdsbehandlingar.

Rebecca
CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT 

Utbildad via Bergqvist massage- & friskvård Rebecca är noggrann, lugn och har ett starkt intresse för träning och hälsa.  Hon utför både klassisk och djupgående massage, alla våra härliga SPA-behandlingar & Öronljus. 


Cathrine 
CERTIFIERAD MASSAGE & KROPPSTERAPEUT

Utbildad vid Eliassons massageterapeututbildning 

Spahusets klippa Cathrine har spridit härlig stämning hos oss sedan 2009. Hon utför i stort sätt alla Spahusets massage och SPA-behandlingar, Healing, Regndroppsteknik och Öronljus.  Cathrine är ödmjuk, omtänksam och otroligt duktig på det hon gör så när du bokar en behandling hos henne är du garanterat i trygga händer. 

Caroline J 
CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT 

Utbildad vid Eliassons massageterapeututbildning 

En positiv glädjespridare med en otrolig muskelvetenskap. Caroline har 15 års erfarenhet av idrottsmassage och kan snabbt gå djupt ner i muskulaturen och ge en behandlande massage. Hon utför även våra härliga Spabehandlingar, NBE-massage samt övriga massagebehandlingar. 

Caroline är just nu mammaledig och återkommer v.36, tider finns redan nu att boka!

Vanina
CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT

Vanina är en utbildad osteopat  som börjar med att lyssna på kundens besvär och medicinska historia för att få en helhetsbild. Sedan använder hon massage, stretchning och tryck, för att lindra smärta, förbättra rörlighet och främja kroppens naturliga läkningsprocess.

Förutom att vara en utbildad osteopat är hon även expert på gravidmassage och kan ge skräddarsydda behandlingar för att lindra obehag under graviditeten. Vanina fokuserar på att återställa balansen i kroppen och främja optimal hälsa och välbefinnande hos sina kunder. 


Victor 
CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT

Utbildad via Bergqvist: Massageterapeut med inriktning mot idrotts-medicin, träning och friskvård.

Victor använder sig till stor del av egen erfarenhet under sina massagebehandlingar.

Om du har ont i kroppen och vill ha en behandlande massage ska du gå till Victor.


Beatrice
DIPLOMERAD MASSAGETERAPEUT

Beatrice har jobbat utomlands på lyxiga Spahotell i många år men är nu äntligen tillbaka i Sverige och hos oss på Spahuset. Hon är otroligt duktig på härligt avslappnande Massage och Spabehandlingar men kan även ge riktigt hård och djupgående massage. Har du ont i kroppen eller vill ha en behandlande massage rekommenderas NBE-massage en av Beas favoritbehandlingar. 


Ellen 
CERTIFIERAD SPA- och MASSAGETERAPEUT 

Utbildad via Axelssons & Kerstin Florian

Vår glada och positiva Ellen har många års erfarenhet som massör och kan snabbt gå ner djupt i muskelaturen och massera upp spända områden. Ellen utför våra härliga massage och spabehandlingar.

Ellen är just nu mammaledig och återkommer September 2024


Marie
DIPLOMERAD MASSAGETERAPEUT

Marie är diplomerad massageterapeut i finsk klassisk massage. Med sin utbildning och erfarenhet och framförallt sin totala närvaro i sina behandlingar kan hon hjälpa dig att slappna av och lindra spänningar i kroppen. 

Ulrika

CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT
Utbildad vid Massageakademin

Ulrika började sin massagekarriär genom att gå en massagekurs för att kunna skämma bort sin man. Att se massagens effekter väckte ett intresse för att lära mer och mer. Alla människor är unika och det finns så många olika sorters massage. Ulrika säger själv att hon gått "löjligt många kurser", men det ger ju alla möjligheter att kunna utforma massagen på bästa möjliga sätt för dig som kund.

Alexandra
Husmor 

Alexandra är Spahusets husmor som håller ordning och reda i vårt vackra 1800-tals hus. Hon finns även i vår reception/butik och hjälper våra floating och infrabastu kunder till sin behandling. 

Teddy

Terapihund & glädjespridare

Teddy är Spahusets lyckopiller i levande format. Han är en allergivänlig Bichon Frisé och ser ut som en fluffig Teddybjörn. Han bidrar till en fantastisk arbetsmiljö och sprider värme, skratt och god stämning till både kollegor och kunder. På fritiden gillar Teddy att posera framför kameran, följ hans modellkarriär och glädjefyllda liv på instagram @kjellaketeddy

Är du vår nya kollega?

Vill du också bli en del av vårt fantastiska team?
Varmt välkommen med din ansökan!