NAGLAR

Välskötta händer och naglar är viktigt för det första intrycket. Låt våra professionella nagelskulptörer ge dina händer ett lyft med en lyxig nagelförlängning eller ett mer naturtroget resultat med nagelförstärkning.


PRISLISTA LACKGEL

Gellack inkl. borttagning . . . . . 570kr
Lackning med gellack som håller ca 3-6 veckor. Valfri färg.

.


.

PRISLISTA NAGLAR
Naglar hos Kimberly:

Förlängning / Förstärkning av egen nagel . . . . . 700kr

Återbesök . . . . . 500kr

Bio sculpture hos Anna:

Förlängning med mall . . . . . 995kr

Återbesök . . . . . 650kr
Återbesök rekommenderas var 3-5 vecka.

Förstärkning egen nagel . . . . . 700kr

Borttagning av bio sculpture . . . . . 500kr

.
.

Akrylnaglar

Varför ska jag göra mina akrylnaglar hos er på Spahuset?
Vi på spahuset använder med höga krav på säkerhet bara akryl från REQ, ett svenskt företag som står för optimal materialkompabilitet. Ett unikt Akrylsystem som ger dig starka och hållbara naglar. Vi vet även med säkerhet att akrylen vi använder oss av inte innehåller MMA & på så vis inte kommer skada dina egna naglar eller hälsa.

Hos oss på spahuset kan du känna dig trygg med att Nagelterapeuten är utbildad, diplomerad & godkänd av SEYF/SANSA

Bio Sculpture Gel®

Vi på Spahuset är unika och de enda i Örebro som arbetar med Bio Sculpture.
Så passa på att vara lika unik och unna dig något som inte dina vänner har, boka in dig nu!

Bio Sculpture Gel® blev för första gången introducerad på marknaden i 1988. Detta nagelsystem representerade något helt nytt - en nagelgelé som var lika flexibel som den naturliga nageln och som var upplösbar.

Bio Sculpture Gel har i flera år försökt att vidareutveckla sin produktserie och har under alla år på marknaden varit ett ledande system i nagelbranschen. Bio Sculpture Gel nagelsystem är utvecklat för att ge styrka och skydd till den naturliga nageln. Ingen primer eller aktivator används . Geléen skadar inte den naturliga nageln, den kan lösas upp utan att filas,

Bio Sculpture Gel är kliniskt testat av Farmovs Parexel, som är ett internationellt godkänt forskningsinstitut, och med ett väldigt bra resultat. Resultatet visar att systemet är 99% allergifritt.

LACKGEL

REQ LackGel är ett permanent lack som härdas i UV-ljus/LED och ger nageln en felfri och hållbar lackning med lyster och glans i 3-4 veckor!


De flesta färgerna från REQ's lackgel finns i vanligt nagellack hos oss!