PRX-T33

Effekten av PRX-T33 är omedelbar. Huden känns fräsch, återfuktad och mättad. Fina linjer och rynkor har mjukats upp och behandlingens egenskaper verkar långsiktigt.

Vad är PRX-T33?

PRX-T33 är den nya generationens tca-peel för alla hudtyper, hudtoner och årstider. Den är nålfri, nästintill smärtfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkan på huden. Den har en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat. PRX-T33 har en unik patenterade formula bestående av tca, väteperoxid och kojicsyra. Den är även klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent.


Vad kan man behandla med PRX-T33?

- Fukt och lyster
- Spänst och uppstramning
- Acneärr
- Linjer och rynkor
- Pigmentering, även melasma

Hur går behandlingen till?

PRX-T33 masseras in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt gå ner på djupet i huden.

Att tänka på innan behandling..

- Undvik produkter med AHA/BHA syror 48 h före behandlingen och produkter med retinol/A-vitamin minst 14 dagar före din behandling.

-Raka eller vaxa ej direkt före behandling


Att tänka på efter behandling..

-För att få bästa möjliga återhämtning och resultat rekommenderar vi särskilda hudvårdsprodukter för det behandlade området dagarna efter behandlingen.

-Undvik solexponering under minst 48 h efter behandling

-Undvik produkter med syra och retinol samt brun-utan-sol efter behandlingen.
Hur många behandlingar behövs?

PRX-T33 har en omedelbar effekt men för bästa resultat rekommenderas en kur. Antalet behandlingar för just din kur beror på dina mål med behandlingen och detta hjälper din terapeut dig med (ca 1–5 behandlingar).

PRISLISTA

ANSIKTE ca. 45min

1995kr

ANSIKTE & HALS ca. 45min

2495kr

ANSIKTE, HALS & DEKOLLTAGE ca. 60min

3295kr 

           Vi har även rabatterade kur-priser, kontakta oss för exakta priser!

Du bör inte göra en PRX-T33 behandling om du:

- Är gravid eller ammar
- Har återkommande herpesutslag i området
- Har hudcancer
- Behandlas med blodförtunnande
- Har blödarsjuka
- Har svåra eksem eller psoriasis
- Har pågående infektion/virus (tex. Herpes, vagel)
- Har keloidbenägen hud
- Bär på blodsjukdommar

KOMBO-BEHANDLING
Dermapen4 & PRX-T33

Få bästa resultaten med kombo-behandlingar. För ökad spänst och elasticitet i huden har vi slagit ihop två riktigt effektiva behandlingar. PRX-T33 är en så kallad skin tightening behandling och Dermapen4 arbetar mot ojämn hudstruktur. En kombination mellan PRX-T33 & Dermapen4 jobbar både ytligt och djupgående för de mest effektiva resultaten. Reducering av ärr, orenheter, pigment, ojämnheter och fina linjer är bara några av fördelarna med behandlingen.


Denna kombo behandling rekomenderar vi inte att man gör om det är första gången man gör Dermapen/ PRX-T33

PRISLISTA

ANSIKTE 90min

3495kr (Ord. pris 3990kr)

ANSIKTE + HALS 90min

3995kr (Ord. pris 4890kr)

ANSIKTE + HALS + DEKOLLTAGE  120min

4495kr (Ord. pris 6890kr) 

En duobehandling med Dermapen4 och PRX-T33, två kraftfulla behandlingar sammanslagna för att maximera effekterna såväl ytligt som djupgående. Kombinationen av behandlingar gör att vi kan ge ett kraftfullare, snabbare men likväl ett mer långtidsverkande resultat än vad behandlingarna kan ge enskilt. Formulan med TCA från PRX-T33 går direkt ner i huden med mikrokanalerna skapade av microneedling med Dermapen4, detta gör att effekten kraftfullt förstärks och ger en direkt fyllighet och uppstramning som inte går att få utan kombinationen. Linjer och rynkor plumpas direkt upp på grund av den djupa fylligheten med återfuktning och kollagenstimulering.