HEALING

Healing är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. Vid Healing arbetar vi med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.


Hur upplevs behandlingen?
Healing kan upplevas på många olika sätt beroende på hur mottaglig du som kund är. En del människor känner inget alls under behandlingen utan känner mera av behandlingen efter en dag. Andra personer kan uppleva värme, kyla och pirrningar i kroppen under behandlingstillfället. Den vanligaste känslan är djupavslappning.

Våra terapeuter som utför Healing-behandlingarna är välutbildade och har flera års erfarenhet. När terapeuten utför Healing så kanaliserar hon energi till dig som kund vilket innebär att om Healingen är korrekt utförd kommer den fungera oavsett om personen som tar emot tror eller inte tror på Healing.


Hur går behandlingen till?
Terapeuten kommer att prata en stund med dig innan healingen börjar och därefter får du lägga dig på rygg i vår sköna behandlingssäng. Du får då blunda och slappna av medans terapeuten växlingsvis lägger händerna på olika kroppsdelar eller en bit ovanför kroppen. Detta är för att fylla på energi hos dig.

I denna behandling behåller kunden kläderna på.

Hjälper Healing?
Healing hjälper som regel alltid, men med detta menar vi inte att healing alltid gör alla friska. Healing jobbar inte enbart på det fysiska planet utan verkar oftast även starkt på det mentala och andliga planet, vilket i sin tur medför ett ökat välbefinnande och lugn. Healing handlar om att balansera upp kroppens olika fysiska, mentala och andliga områden.

PRISLISTA

Healing ca 30min - 650kr
Healing ca 60 min
- 895kr

Vår Healing går ut på att du ska få ny positiv energi och komma i balans. För mer frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.