• Gåva vid köp av 2 produkter
Örebros bredaste utbud av friskvårdsbehandlingar

MASSAGE


Unna dig en skön massage som kan anpassas efter just dina behov.
Spahuset erbjuder massage för ren avslappning eller hjälp med muskulära problem. Antingen väljer du en mer djupgående massage (exempelvis NBE-massage) som minskar muskelspänningar i kroppen och lindrar smärta, eller så väljer du en harmonisk avstressande massage. 


Massagens positiva effekter är många:

- Avslappning
- Minskad stress
- Ökar blodcirkulationen & minskar spänningar
- Immunförsvaret stärks
- Lugnande effekt på nervsystemet
- Ökat näringsupptag i musklerna
- Smärtlindring
- Motverkar ärrbildning efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
- Utsöndringen av vätska och slaggprodukter ökar (lymfsystemet)
- Ger en djupare och lugnare andning
- Ökar vår koncentrationsförmåga
- Ökad kroppskännedom
- Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Du bör undvika massage vid:

- Feber och infektioner
- Uttalad benskörhet
- Akuta skador/Akuta inflammationer
- Primär eller sekundär tumör
- Graviditet tom 12:e graviditetsveckan och efter 36:e graviditetsveckan


Vid behandling:

Kom gärna i mörka och löst sittande kläder när du kommer på massage. Oljan vi masserar med kan ge "kladdfläckar" på kläderna innan den gått in ordentligt i huden, speciellt vår ekologiska chokladolja. Dessa går vanligtvis bort i tvätten, men det kan vara bra för dig att veta ifall du skall vidare efter din massage.

Vilken massage är bäst för mig?

Hos oss på Spahuset kan du välja mellan ett brett utbud av olika massagebehandlingar. Vilken massage som passar just dig bäst väljer du såklart själv och nedan kan du se prislista & läsa mer om den massage du finner intressant. Om du vill ha rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. 

PRISLISTA 

Harmonisk Ansiktsmassage - 565kr
Passar dig som sitter mycket vid datorn och ofta känner en spänning i huvud, nacke & axlar. En härligt avstressande friskvårdsbehandling som börjar med ansiktsrengöring, och sedan övergår i en spänningsupplösande massage i ansikte, dekolletage, nacke, axlar & hårbotten. Vi avslutar behandlingen med dag/nattkräm anpassad till din hudtyp & givetvis storfavoriten Ice Power för en långvarigt avslappnande effekt.
ca 30 min

Harmonisk Hårbottenmassage - 565kr

Detta är behandlingen för dig som vill komma ner i varv och ta en paus från vardagen. Genom att massera olika punkter i huvudet (hårbottenmassage), pannan, öronen samt dekolletage får vi hela kroppen att slappna av.  Vi använder oss av den ekologiska massageoljan Relaxing, med avslappnande doft av lavendel för total harmoni. 

ca 30min

Ayurvedisk Ansiktsmassage - 680kr
En Indisk Ayurvedisk ansiktsmassage som mjukar upp spända muskler i ansiktet. Ett ljuvligt lent Ayurvediskt instrument används som hjälper till att ge ansiktet en extra spänst och lyster. I behandlingen ingår även ansiktsrengöring och ansiktspeeling från hudvårdsmärket Exuviance samt massage av ansikte och dekolletage.
ca 45 min

Friskvårdsfavoriten Anti-Stress - 895kr

En mycket mjuk och behaglig behandling med fokus på avslappning och välmående. Spänningsupplösande & avslappnande massage i ansikte, dekolltage, nacke, axlar & hårbotten, armar och händer. Du får även rengöring, peeling och en härligt svalkande ansiktsmask som djuprengör, balanserar huden och ger en frisk lyster. Behandlingen lämpar sig för alla som behöver gå ner i varv.
ca 60min

Önskar du lägga till AHA-peeling samt portömning i din ansiktsmassage?

I Friskvårdsfavoriten Anti-Stress kan du få vår populära AHA-peeling samt portömning för endast 149kr! Dessa 149kr betalas utöver din friskvård då skatteverket ej godkänner "skönhet" som friskvård.
OBS! Detta tillägg bokas endast hos hudterapeuterna Anna Eriksson, Maria Johansson eller Josefine Hammenfors. Önskar du hjälp med bokning är du varmt välkommen att ringa oss på 019-314800 så hjälper vi dig. 


Avslappnande Fot & underbensmassage - 565kr
Lugnande fotbad, stimulerande peeling samt härlig fot och underbensmassage. En härlig behandling för dig med trötta och svullna fötter. Om du önskar avslutar vi behandlingen med en svalkande produkt för långvarig avslappnande effekt.
ca 30 min

Friskvårdsfavoriten Hand och Fot -    1 295kr
Avkopplande och vårdande massagebehandling för både händer & fötter. Inleds med fotbad + peeling och övergår sedan i skön fot, underbens, hand och armmassage som ökar blodcirkulationen. Avslutas med vårdande och återfuktande fot- och handmask samt avslappnande hårbottenmassage.
ca 75 min

Klassisk massage
Vår klassiska massage anpassas efter just dina behov då du kan välja mellan ren avslappning eller om du vill ha hjälp med muskulära problem. Antingen väljer du en mer djupgående massage som minskar muskelspänningar i kroppen och lindrar smärta, eller så väljer du en harmonisk avslappnande massage.

Kom ihåg att tala om för din terapeut hur du vill ha din massage, detta gör du på plats hos oss. 

30 min (fokus på rygg, nacke & axlar) - 485kr

45 min (halvkroppsmassage) - 585kr

60 min (helkroppsmassage) - 685kr

75 min (helkroppsmassage) 785kr


NBE-MASSAGE
Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler. För dig som önskar mer djupgående massage med direkt och långvarig effekt. NBE-apparatur i kombination med manuell massage.

30 min NBE massage - 635kr

45 min NBE massage - 735kr

60 min NBE massage - 835kr


KOPPNING
En gammal traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Massagebehandling i kombination med koppning som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven. 

30 min Koppning - 595kr
Fokus på nacke, axlar & övre delen av ryggen.  

45 min Koppning - 695kr
Fokus på nacke, axlar & hela ryggen. 

60 min Koppning - 795kr
Fokus på nacke, axlar, hela ryggen samt vader och lår. 


BAMBUMASSAGE
En djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer vi djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen.

45 min Ben & fötter - 695kr
I denna 45min långa behandling fokuserar vi på baksida lår, vader och fötter. 

45 min Rygg, Nacke & Axlar - 695kr
I denna 45min långa behandling fokuserar vi på överkropp dvs rygg, nacke och axlar. 

80 min Helkroppsmassage - 1095kr
I denna 80min långa behandling får du en härligt djupgående helkroppsmassage och givetvis kan vi fokusera extra på något område om du önskar det. 

SPORTMASSAGE
Triggerpunktsbehandling, muskeltöj och djupgående massage. 

30 min Sportmassage - 590kr

45 min Sportmassage - 690kr

60 min Sportmassage - 790kr


TAKTILMASSAGE
En svensk massagemetod som består av en mjuk, följsam beröring. Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och arbetar med musklerna. Enligt företrädarna kan den taktila massagen ge smärtlindring, avslappning och välbefinnande.

30min Taktilmassage- 495kr

60 min Taktilmassage - 695kr


Avslappnande Chokladmassage - 820kr
En lyxig helkroppsmassage med varm ljuvt doftande ekologisk chokladolja.
Kom gärna i mörka och löst sittande kläder när du kommer på chokladmassagemassage. Den ekologiska chokladoljan vi masserar med kan ge "kladdfläckar" på kläderna innan den gått in ordentligt i huden. Dessa går vanligtvis bort i tvätten, men det kan vara bra för dig att veta ifall du skall vidare efter din massage.
ca 60 min

Aroma Anti-stress massage - 820kr
En mjuk och avslappnande helkroppsmassage med väldoftande ekologiska aromaoljor. De eteriska oljorna lindrar muskelspänningar, lugnar ett stressat sinne och kan verka upplyftande vid nedstämdhet.

ca 60 min

Hot Stone Massage - 935kr
Härligt avstressande helkroppsmassage med varma lavastenar. Värmen tränger djupt ner i dina spända muskler som slappnar av under trycket av de varma stenarna som glider fram genom dina muskler i rytmiska rörelser.
ca 75 min

Regndroppsmassage - 935kr
Nio härliga eteriska oljor sprids med speciell teknik över rygg och fötter. Härligt avslappnande och stärkande för immunförsvaret.
ca 75 min


Gravidmassage

Spahusets gravidmassage är för dig som vill ha en lugn och avkopplande stund. Vid graviditet är det extra viktigt att ta hand om sig själv. Vid massagen använder vi även en specialdesignad kudde (gravidkudde) för högsta komfort så att du kan ligga på mage utan besvär. Vi använder en behaglig och noga utvald ekologisk & vegansk olja som är anpassad för graviditet och växande magar.

30 min Gravidmassage - 570kr

45 min Gravidmassage - 670kr

60 min Gravidmassage - 770kr


Lymfmassage - 820kr
Lugn och mjuk behandlingsmetod där lymfsystemet stimuleras, slaggprodukter och överskottsvätska rensas ur kroppen.
ca 60min

Lymfmassage passar alla, men speciellt dig som har någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Lymfsystemet är kroppens rengöringssystem som styrs av vår andning och flödar som bäst när kroppen är avslappnad. Massagen är en lugn och mjuk behandlingsmetod där man jobbar med andning, hud och bindväv. Med hjälp av djupandning lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet att transportera överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. För en del problemområden används ibland även djupare grepp för att lösa upp mer djupgående stopp


Husets Avstressande Massage - 1 295kr
En kombination av 45 min avslappnande helkroppsmassage och vår populära Ayurvediska ansiktsmassage. Underbart avkopplande behandling som lättar upp muskelspänningar, tillför ny energi samt lyster till kropp och ansikte. Inkl. ansiktsrengöring, peeling samt fuktkräm.
ca 90 min