HANDVÅRD

 I nästan alla vardagliga uppgifter samt i jobbet använder vi våra händer. Unna dina händer en vårdande behandling och produkter för hemmabruk för mjuka och välmående händer.

PRISLISTA

Avslappnande Handvård ca. 60min - 895kr
Jobbar du mycket med händerna? Detta är Spahusets mest populära handvård för både män & kvinnor. Filning och formning av nageln, nagelbandsputsning, polering, peeling av händerna som ökar cirkulationen och samtidigt tar bort ytligt torr hud,  samt skön hand och armmassage.

 Önskar du lackning/gellack i valfri färg kostar det 100kr av behandlingens pris, som går ej att betala med din friskvården. 
Vi följer Skatteverkets regler som säger att lackning anses som skönhet och behöver då betalas utöver friskvården. Husets Djupåterfuktande Handvård ca. 75min - 995kr
En härligt avkopplande och djupåterfuktande behandling för dina händer. Lider du av torra och värkande händer är detta ett måste för dig! Vi börjar behandlingen med filning & formning av naglar, nagelbandsputsning, polering, peeling av händerna som ökar cirkulationen och samtidigt tar bort ytligt torr hud samt skön hand och armmassage. Därefter får du en underbart värmande paraffinbehandling för händerna som vårdar och återfuktar händerna.

Önskar du lackning/gellack i valfri färg kostar det 100kr av behandlingens pris, som går ej att betala med din friskvården. Vi följer Skatteverkets regler som säger att lackning anses som skönhet och behöver då betalas utöver friskvården. 

Friskvårdsfavoriten Hand och Fot - 1395kr
 Avkopplande och vårdande massagebehandling för torra, trötta händer & fötter. Inleds med ett lugnande fotbad, energigivande peeling och sedan får du njuta av härligt avstressande & återfuktande massage innan dina händer & fötter packas in i varm fuktgivande inpackning. Samtidigt som händer & fötter får rikligt med fukt får du en avslappnande hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med härligt avslappnande fot, underbens, hand och armmassage som ökar blodcirkulationen. 

Fotvård samt lackning av tånaglar ingår inte i denna behandling. 
Hos oss kan du både förlänga och förstärka dina naglar. 
Vi använder oss av mallar för att skapa den längd och form du önskar. Vi arbetar med ett material som härdas i UV-lampa, det ger styrka och hållbarhet åt dina naglar. Resultatet är vackra och hållbara naglar som anpassas efter din stil och preferens.

De behandlingar kan du ej betala med din friskvård.