ÖRONLJUS

Har du problem vaxproppar, tinnitus, nedsatt hörsel, huvudvärk eller problem med bihålor...?
Upplev vår underbara öronljusbehandling eller köp hem dina egna öronljus.

PRISLISTA ÖRONLJUS

Öronljusbehandling - 480kr
Behandlingen inleds med en lätt massage kring öron och bihålor för att få igång cirkulationen innan öronljusen tänds. Öronljusen ger en djupverkande rengöring av öronkanalerna genom djupvärme och undertryck. Bra tex. vid vaxproppar, tinnitus, nedsatt hörsel, huvudvärk och problem med bihålor. Den mjuka behandlingen upplevs som väldigt behaglig och avstressande, passar dig som behöver komma ner i varv och samtidigt få hjälp med öronen. 
ca 30 min

VAD ÄR ÖRONLJUS?

Genom värme och undertryck skapas en djupgående rengöring av öronkanalerna, området där topsen inte kommer åt. En avslappnande & skön behandling som är bra vid exempelvis vaxproppar, tinnitus, nedsatt hörsel och problem med bihålor.

Behandlingen är avslappnande för öron och bihålor och brukar upplevas befriande. Den levande lågans rörelser medför luftvibrationer i ljuset som tillsammans med ett lätt undertryck skapar mjuk massage för trumhinnan. Öronen, bihålorna och pannan känns befriade genom tryckutjämning och värme. För de allra flesta kommer känslan relativt omgående efter behandlingen och kan spontant även medföra en lättare näsandning.

Vad är öronljus bra för?
- Rengöring av hörselgångarna
- Vaxproppar
- Kroniska öroninflammationer
- Hörselnedsättning
- Lock för öronen
- Tinnitus/öronsusningar
- Klåda, irritationer, eksem i öron och bihålor
- Tryckreglerar vid huvudvärk, migrän och bihåleinflammation


Läs mer om öronljus                     Köp nu