• Fri frakt vid köp över 999kr
Örebros bredaste utbud av friskvårdsbehandlingar

BODY BALM ENERGY 100ml

  • 249 kr

Spahusets favoritbalm!Body Balm Energy är en sammetslen, mjukgörande och väldigt dryg balm med frisk doft av citrus. Passar alla hudtyper, framförallt torr hud.

I lager.
Lagersaldo: 1

Spahusets favoritbalm!
Body Balm Energy är en sammetslen, mjukgörande och väldigt dryg balm med frisk doft av citrus. Passar alla hudtyper, framförallt torr hud.

Kakaosmör, som utvinns ur kakaobönan, är ett naturligt mjukgörande medel som smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär adderar den uppiggande doften och har flera andra välgörande egenskaper. Rosmarin verkar uppfriskande. Lavendel är milt och lugnande. Citrongräs stärker bindväven och verkar uppiggande. Enbär är utrensande. Produkten är naturligt självkonserverande.

Användning:
Applicera sparsamt (den är otroligt dryg) Body Balm Energy, på lite fuktig hud, efter bad eller dusch. Massera in balmen noggrant för att produkten ska gå in ordentligt och inte lämna fettfläckar på kläder.

Tips!
Body Balm Energy kan även användas som hårinpackning för att få vacker glans och lyster. Tvätta håret med valfritt Hair & Body Shampoo. Massera in Body Balm Energy i hår och skalp. Skydda din kudde med en handduk och sov med inpackningen över natten. På morgonen tvättar du håret två gånger.