YOUNG LIVING

Varje dag utsätts vi för skadliga kemikalier och gifter via huden, via inandning samt via det vi äter. Det finns syntetiska ämnen i stort sett varje produkt i våra hem, i allt från våra rengöringsprodukter till våra parfymer, hud- och hårvårdsprodukter samt tillsatsämnen i vår kost. Young Livings produkter är naturliga och kemikaliefria alternativ för produkter du annars använder i ditt vardagliga liv. 

Du kan köpa Young Living hos oss på Spahuset i Örebro eller online.
Om du tillhör riskgrupp och/eller av annan anledning inte kan komma till Spahuset och vill att vi skickar produkterna till dig kan du kontakta oss så hjälper vi dig. 

 
  

Storgatan 25 B

703 63 Örebro

 

På bilden nedan ser du en miljövänlig och ekonomisk doftspridare/diffuser som hjälper dig andas en mer hälsosam luft. En fuktigare luft är bra för våra luftvägar, lungor och gör även huden mjukare och friskare. Diffusern har även ljusterapi och du kan välja det ljus du vill, precis som i Spahsuets infrabastu. 

Beroende på vilken olja du har i diffusern kan den påverka dig på olika sätt. Här på Spahuset varierar vi och använder lugnande oljor för balans och harmoni, uppiggande oljor för mer energi och produktivitet samt storfavoriten Thieves för att rensa luften på bakterier! 

När du köper en diffuser får du alltid en olja på köpet av oss. Är du intresserad av flera oljor rekommenderar vi varmt att köpa ett Startkit med diffuser + oljor. Du får du hela 12 oljor som du kan använda mot allt från värk, illamående, stress, ångest, problem med magen, sömnproblem, nattskräck, migrän och mycket mer.

LYKTAN

KUNDFAVORIT!
Denna snygga inredningsdetalj fungerar både som luftfuktare, doftspridare och sprider en härlig doft i ditt hem eller på kontoret i upp till 10 timmar. Den har också 10 olika ljuslägen, inklusive ett läge med en romantisk ljuslåga, så att du kan anpassa doftspridningen efter ditt humör.

Lyktan + 1 lavendelolja 5ml 1299kr
Lyktan + startkit 2299kr

HERR UGGLA

Använd den här mångsidiga doftspridaren när du bäddar ner barnen på kvällen eller när du vill göra lekrummet mer energifyllt.

Herr Uggla fungerar som en luftrenare, doftspridare, nattlampa och maskin för vitt brus, allt på en gång! Är lätt att använda och har flera doftspridarfunktioner från högt till lågt läge,
10 olika ljusalternativ och fem olika ljud.

- Inbyggda högtalare med fem olika ljud: regn, fågelkvitter, vågskvalp, fläkt och vaggvisa.

- Tio olika ljusalternativ som passar vilket humör som helst.

Herr Uggla + 1 lavendelolja 5ml 799kr
Herr Uggla + Startkit 1749kr

PINGVINEN HAPPY

Samma omtyckta funktioner som diffusern "Herr Uggla".

Pingvinen Happy + 1 lavendelolja 5ml 799kr
Pingvinen Happy + Startkit 1749kr

DOFT LAMPA - DESSERT MIST

Denna snygga inredningsdetalj fungerar både som luftfuktare, doftspridare och sprider en härlig doft i ditt hem eller på kontoret i upp till 10 timmar. Den har också 10 olika ljuslägen, inklusive ett läge med en romantisk ljuslåga, så att du kan anpassa doftspridningen efter ditt humör.

 Dessert Mist + 1 lavendelolja 5ml 999kr

Dessert Mist + startkit 2099kr


WASHING UP LIQUID

Ett MÅSTE i hemmet!
Innehåller naturliga ingredienser som rengör utan kemikalier, färgämnen eller syntetiska ämnen. Används det som diskmedel porslinet skinande rent! Går även att användas som maskindiskmedel, badrumsrengöring, handtvätt, smyckesrengöring, biltvätt, rena naglar och mycket mer! 

En av de bästa investeringarna du kan göra till ditt miljövänliga hem.
219kr

HOUSEHOLD CLEANER
Allrengöringsmedel som kan användas på i princip alla ytor i hemmet och är säkert att använda runt alla familjemedlemmar, inklusive barn och husdjur. Detta rengöringsmedel använder vi på Spahuset, även nere i wellness till vibrationsplattorna. Blandas ut med vatten så en flaska räcker länge.
350kr


PEPPARMINT
Uppiggande olja som känns kylande på huden. Bra mot värk, illamående, förkylning och när du vill öka ditt fokus. Använd med fördel i din diffuser/roller/spray på morgonen när du vill vakna till. Denna doft är INTE populär bland insekter och därför fantastisk att droppa på en bomullstuss och lägga exempelvis i källaren när du på ett miljövänligt och skonsamt sätt vill få ut icke välkomna inneboenden.

15ml 209kr 
5ml (ingår i startkit)

LAVENDEL

Lugnande olja, rogivande och sömnfrämjande. Läkande på huden, bra vid brännskador/solskador. Kan användas outspädd på eksem/skador, men annars utspädd med vegetabilisk olja.

5ml 169kr (ingår i startkit)
15ml 299kr 

 LEMON (citron)

Uppfräschande och uppiggande olja. Bra vid rengöring, fläckborttagning, ont i halsen eller när du vill ha lite extra energi.

15ml 179kr
5ml (ingår i startkit)


Tips!

Kombinationen pepparmint, lavendel och lemon kan i vissa fall hjälpa vid allergiska besvär. Vi rekommenderar att göra en liten roller och smörja 2-4ggr per dag vid besvär. Doftar LJUVLIGT så många använder denna kombo som parfym.

PURIFICATION

Denna renande oljeblandning är en riktig kundfavorit! Citronella, citrongräs, lavandin, rosmarin, myrten och tea tree. Fräschar upp luften, textilier, möbler, skor och kläder som luktar illa. Används med fördel i samband med tvätt för en fräsch doft på tvätten eller på en bomullstuss vid dina sopor. Ta en droppe i din vas med snittblommor för längre hållbarhet!

5ml  249kr (ingår i startkit)
15ml 449kr 


THIEVES

Uppfriskande oljeblandning med inspiration av legenden om de fyra franska tjuvarna som på 1400-talet utformade en unik kryddblandning för att skydda sig från pesten.  Innehåller kryddnejlika, eukalyptus, citron, kanel och rosmarin. Stärkande för immunförsvaret, använd direkt vid minstatecken på förkylning/hosta.

5ml 199kr (ingår i startkit)
15ml 549kr  

DiGize

Magens bästa vän!
Stimulerande oljeblandning av dragon, ingefära, pepparmynta, en, citrongräs, anis och patchouli. Effektiv på magen vid värk eller förstoppning, späd med vegetabilisk olja i en roller.

15ml 525kr 
5ml (ingår i startkit)


JOY

En gjädjande doft, används med fördel på morgonen för att få en god start på dagen! Innehåller tio underbara oljor med en söt doft av ros, palmarosa, romersk kamomill, jasmin, geranium, ylang ylang och friska inslag av tangerin, korriander, citron och bergamott.

15ml 669kr


STRESS AWAY

Avstressande oljeblandning, underbar när du vill komma ner i varv. Innehåller lime, vanilj, kopaiva, cederträ, ocotea och lavendel. Smörj på kroppen, använd i diffusern eller använd oljan i ett avstressande bad.

15ml 479kr 
5ml (ingår i startkit)

RAVEN

En uppfiskande blandning av vintregröna, pepparmynta och eukalyptus. Gör dig redo för promenaden/löpturen eller gymmet och applicera denna olja på bröstet och nacken och känn hur den energigivande doften ger dig mer motivation. Ha med fördel en liten roller i väskan, kan även underlätta andningen vid förkylning/astma.

15ml 559kr


SEEDLINGS CALM

Dröm sött med denna speciella blandning. Innehåller lavendel, ylang ylang och lindrande kokosolja. Detta är en unik blandning av skonsamma oljor som ger silkeslen hud och passar perfekt till de allra minsta i familjen! Omtyckt av hela familjen i alla åldrar. Används när ni villkomma ner i varv och sova.

5ml 199kr

YOUNG LIVING R.C

En blandning av gran, cypress och tre sorters eukalyptus som har en energigivande doft. Väck sinnena med denna uppiggande doft av naturen. - Andas in den friska doften på vintern för att främja andningen. 
En uppfriskande blandning.
- Andas in från flaskan när du känner dig täppt.
- Gör dig redo för träningspasset med en droppe på bröstet för lite extra motivation.

5ml 129kr (ingår i startkit)
15ml 369kr 

Finns mer Young Living produkter?

Ja, Young Living har ett brett utbud av miljövänliga och naturliga produkter som eteriska oljor, smink, skönhetsprodukter och mycket mer för alla olika åldrar. Är du intresserad av att veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss! 

Du kan köpa Young Living hos oss på Spahuset i Örebro. Om du tillhör riskgrupp och/eller av annan anledning inte kan komma till Spahuset och vill att vi skickar produkterna till dig kan du kontakta oss så hjälper vi dig. 

  019- 31 48 00

  [email protected]

Oberoende återförsälljare för Young Living Products


Att sprida doften av eteriska oljor är ett utmärkt sätt att koppla av, motverka lukter och skapa en lugn och harmonisk miljö med härliga dofter.