Fri frakt vid köp över 999kr

ÖREBROS SKÖNASTE SPA


Koppla av i Spahusets harmoniska miljö & hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vi har en alldeles speciell atmosfär innanför våra väggar och finns placerade i centrala Örebro.

Visste du att Spahuset erbjuder unika behandlingar skapade av våra omtänksamma & välutbildade terapeuter? 

Vi på Spahuset har jobbat med Massage och SPA-behandlingar, Anti-Stress behandlingar, Naglar, Fransar och Bryn samt resultatinriktad Hudvård  sedan 2004. Med åren har vi växt och därmed tagit in nya spännande behandlingar, bland annat var vi först i Örebro med Floating och Spraytanning. Vi har förutom ett brett utbud av behandlingar även ett brett och unikt utbud av olika produkter. Vi erbjuder allt från ekologiska & miljövänliga produkter till mer specialanpassade och aktivt verkande hudvårdsprodukter. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar.

Hos oss är du i trygga händer 

Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område, lägger stor vikt vid kunskap och utbildar oss därför kontinuerligt. Vi anser att  det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen – vi som terapeuter måste också ha djup kunskap för att kunna individanpassa och hjälpa dig som kund på bästa sätt. 

Spahusets personal

Malin

VD/ÄGARE

Malin har med värme och stort engagemang tagit hand om Spahuset sedan starten 2004 då hon startade det som idag har vuxit sig till Örebros största och framförallt skönaste Spa. Hennes glada sätt smittar av sig till både kollegor och kunder. Malin var först i Örebro att erbjuda Floating och Spraytan, men är kanske mest känd i sin roll som nagelskulptör där hon har många stammisar. I dagsläget jobbar hon dock mest administrativt.

Victoria

PERSONALVETARE/ INKÖPSCHEF

Victoria driver Spahuset tillsammans med Malin och ansvarar över det mesta "bakom kulisserna" så som inköp, webshop, sociala medier, övrig marknadsföring, planering, företagsutveckling samt personalansvar mm. Victoria brinner även lite extra starkt för produktrekommendation så passa på att fråga henne om produkter om du hittar henne i receptionen!

Kimberly

CERTIFIERAD NAGELTERAPEUT 

Kimberly har alltid haft ett stort intresse för skönhet & naglar och utbildade sig till nagelterapeut för att få arbeta med sin stora dröm! Förutom vackra naglar och dekorationer sprider hon även en fantastisk stämning till både kunder och medarbetare. Kimberly tar även hand om Spahusets reception, webshop och marknadsföring.

Emma

RECEPTIONIST & SPRAYTANARTIST

Emma är ofta den första du träffar på när du kommer till Spahuset. Hon välkomnar dig i receptionen och hjälper dig med produktrekommendation, tidsbokning, spraytan mm. Emma är även ansvarig för Spahusets sociala medier, Spahusets event och övrig marknadsföring. 

Alexandra

HUSMOR

Alexandra är Spahusets husmor som håller ordning och reda i vårt vackra 1800-tals hus. Hon finns även i vår reception/butik och hjälper dig med tidsbokning. 

Veronika

RECEPTIONIST & FRANSSTYLIST

Veronika sprider positiv energi ute i receptionen där hon hjälper dig med tidsbokning, produktrekommendation mm. Hon utför även ansiktsmassage och frans + brynfärgning inklusive formning.

Cathrine

CERTIFIERAD MASSAGE & KROPPSTERAPEUT 
Utbildad vid Eliassons massageterapeututbildning 

Spahusets klippa Cathrine har spridit härlig stämning hos oss sedan 2009. Hon utför i stort sätt alla Spahusets massage och SPA-behandlingar, Healing, Regndroppsteknik och Öronljus.  Cathrine är ödmjuk, omtänksam och otroligt duktig på det hon gör så när du bokar en behandling hos henne är du garanterat i trygga händer. 

Caroline J

CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT

Utbildad vid Eliassons massageterapeututbildning 

En positiv glädjespridare med en otrolig muskelvetenskap. Caroline har 15 års erfarenhet av idrottsmassage och kan snabbt gå djupt ner i muskulaturen och ge en behandlande massage. Givetvis kombineras detta med härligt avslappnande grepp så att du kan njuta av din behandling. Hon utför även våra härliga Spabehandlingar, NBE-massage samt övriga massagebehandlingar. 

Maria J

CERTIFIERAD HUDTERAPEUT MED CIDESCO-EXAMEN
Utbildad vid Gilda International Beauty School 

This girl is on fire! Just nu pluggar Maria till Brandman, men ibland jobbar lite extra på Spahuset vilket vi är mycket tacksamma över. Med Marias kunskap och säkra hand kan du alltid slappna av och njuta av din behandling. Hon utför såväl klassiska som resultatinriktade ansiktsbehandlingar, cryopen, fotvård samt friskvårdsbehandlingar och hennes brinnande passion för hudvård märks garanterat i varje behandling.

Maria A

CERTIFIERAD HUDTERAPEUT MED CIDESCO-EXAMEN

Utbildad vid Gilda International Beauty School 

Som kund hos Maria känner du dig alltid sedd och omhändertagen. Hon utför på ett mjukt och noggrant sätt resultatinriktade ansiktsbehandlingar, cryopen, fotvård samt härligt avslappnande friskvårdsbehandlingar.

Josefine

CERTIFIERAD HUDTERAPEUT & ESTETISK INJEKTIONSBEHANDLARE

Utbildad via Hudvårdshögskolan IBS
och Dr K

Josefine har många års erfarenhet som sjuksköterska och är ödmjuk, lugn och engagerad i sitt behandlingssätt. Hon utför resultatinriktade ansiktsbehandlingar och estetiska skönhetsinjektioner.  Hon utför även medicinsk botox vilket kan hjälpa vid exempelvis spänningshuvudvärk, migrän, spända käkar mm. 

Anna 

AUKTORISERAD HUDTERAPEUT,  NAGELTERAPEUT & FRANSSTYLIST

Utbildad via S:t Eriks kvalificerade yrkesutbildning & Bio Sculpture

 Anna har många stammisar och är proffs på framförallt fransar och bryn! Hon har många års erfarenhet inom branschen och erbjuder bland annat 3D-bryn, kosmetisk eyeliner, CryoPen och andra resultatinriktade behandlingar. Hos Anna är du alltid i trygga händer & kan slappna av under din behandling. 

Victor

CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT 

Utbildad via Bergqvist: 
Massageterapeut med inriktning mot idrotts-medicin, träning och friskvård

Victor använder sig till stor del av egen erfarenhet under sina massagebehandlingar. Han har själv känt av huggande smärta i ländrygg, strålande smärta från baken ner i benet, molande och ”brinnande” smärta mellan skulderblad, nackspärr och ont i fötter och handleder genom åren från sina tidigare jobb. Om du har ont i kroppen och vill ha en behandlande massage ska du gå till Victor.

Beatrice

DIPLOMERAD MASSAGETERAPEUT

Beatrice har jobbat utomlands på lyxiga Spahotell i många år men är nu äntligen tillbaka i Sverige och hos oss på Spahuset. Hon är otroligt duktig på härligt avslappnande Massage och Spabehandlingar men kan även ge riktigt hård och djupgående massage. Har du ont i kroppen eller vill ha en behandlande massage rekommenderas NBE-massage en av Beas favoritbehandlingar. 

Rebecca

CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT 
Utbildad via Bergqvist massage- & friskvård 

Rebecca är noggrann, lugn och har ett starkt intresse för träning och hälsa.  Hon utför både klassisk och djupgående massage, alla våra härliga SPA-behandlingar & Öronljus. 

Ulrika

CERTIFIERAD MASSAGETERAPEUT 
Utbildad vid Massageakademin

Ulrika började sin massagekarriär genom att gå en massagekurs för att kunna skämma bort sin man. Att se massagens effekter väckte ett intresse för att lära mer och mer. Alla människor är unika och det finns så många olika sorters massage. Ulrika säger själv att hon gått "löjligt många kurser", men det ger ju alla möjligheter att kunna utforma massagen på bästa möjliga sätt för dig som kund. 

Ellen

CERTIFIERAD SPA- och MASSAGETERAPEUT 
Utbildad via Axelssons & Kerstin Florian

Vår glada och positiva Ellen har många års erfarenhet som massör och kan snabbt gå ner djupt i muskelaturen och massera upp spända områden. Ellen utför våra härliga massage och spabehandlingar.

Teddy

Terapihund & glädjespridare

Teddy är Spahusets lyckopiller i levande format. Han är en allergivänlig Bichon Frisé och ser ut som en fluffig Teddybjörn. Han bidrar till en fantastisk arbetsmiljö och sprider värme, skratt och god stämning till både kollegor och kunder. Med åren har han skaffat sig många kompisar Spahusets stammisar vet att Teddy ÄLSKAR kli på magen. På fritiden gillar Teddy att posera framför kameran, följ hans modellkarriär och glädjefyllda liv på instagram @kjellaketeddy

Är du vår nya kollega?

Vill du också bli en del av vårt fantastiska team?
Varmt välkommen med din ansökan!