DERMAPEN 

Skönhetsbranschens populäraste behandling. Dermapen4 är den mest effektiva nålbehandlingen på marknaden för exempelvis ärr, rynkor, fina linjer, förstorade porer, förtjockad eller solskadad hy. Den är även säker att använda på känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och näsan.

Vad är Dermapen4?

Dermapen4 är en microneedling-behandling. Med speciellt utformade nålhuvuden som med hög hastighet och säkerhet penetrerar huden. Dermapen skapar microkanaler och en kontrollerad skada i huden för att påbörja en läkning och på så sätt en förbättring av huden. Under behandlingen kontrollerar och ändrar terapeuten behandlingsdjupet och hastigheten beroende på vilket område som behandlas. Behandlingen blir då effektivare, snabbare och mindre smärtsam än många andra microneedling-metoder. 100% sterila instrument används.

Vad kan man behandla med Dermapen4?

Vi ställer in olika djup på nålarna i en dermapenbehandling där med kan man jobba på många olika hudproblem, på många olika hudtyper och toner. vi jobbar främst på:

- Åldrad & spänstfattig hud

- Fina linjer

- Stora porer

- Ojämn hudton & pigmenteringar

- Ärr (acne-ärr, efter kirurgi & brännskador)- oren hud & acne


Att tänka på innan behandling..

- Undvik att göra någon kraftigare kosmetisk behandling i ansiktet två veckor innan (botox, filler, ipl, laser, kemisk peeling)

- Undvik att använda produkter med syror eller retinol dagarna innan


Att tänka på efter behandling

Direkt efter behandlingen blir vissa väldigt röda och vissa inte alls. Det är helt normalt att huden kan ha en rodnad eller lätt svullnad upp till 12 timmar. Efter 2–4 dagar kan huden fjälla lätt och du kan upplev dig torrare än vanligt. Det viktigt att återfukta, skydda och bygga upp hudbarriären igen med rekommenderade produkter. Vid behandlingen får du även med dig ett kit med anpassade produkter för eftervård. 

Hur många behandlingar behövs?

För bästa resultat rekommenderas en kur på 3–6 behandlingar som upprepas med 2-8 veckors mellanrum beroende på vad som ska behandlas. Kuren skräddarsys utifrån kundens önskemål och hudens behov. 


  PRISLISTA  

ANSIKTE ca. 60min

1995KR

ANSIKTE + HALS ca. 60min

2 395kr

ANSIKTE + HALS + DEKOLLTAGE ca. 90min

3 595kr

MINDRE OMRÅDE 
(tex kinder, panna, hals) ca. 30min

1 295kr

Vi har även rabatterade kur-priser, kontakta oss för exakta priser

Du bör inte göra en dermapen4 behandling om du:

- Är gravid eller ammar
- Har återkommande herpesutslag i området
- Har hudcancer
- Behandlas med blodförtunnande
- Har blödarsjuka
- Har svåra eksem eller psoriasis
- Har pågående infektion/virus (tex. Herpes, vagel)
- Har keloidbenägen hud
- Bär på blodsjukdommar

Första 12h efter behandlingen:

- Undvika att ta på det behandlade området
- Undvika att duscha/tvätta det behandlade området

- Byt till rent örngott och handduk

- Inte använda makeup


Första 48h efter behandlingen bör du undvika:

- Sol och UV exponering
- Hård fysisk träning
- Brun-utan-solprodukter
- Bad (klor och saltvatten) och bastu
- Kosmetiska behandlingar
- Tatuering
- Produkter med AHA/BHA-syror, retinoider, bensoylperoxid, alkohol eller hydrokinon ska undvikas minst 7 dagar efter behandlingen

KOMBO-BEHANDLING
Dermapen4 & PRX-T33

Få bästa resultaten med kombo-behandlingar. För ökad spänst och elasticitet i huden har vi slagit ihop två riktigt effektiva behandlingar. PRX-T33 är en så kallad skin tightening behandling och Dermapen4 arbetar mot ojämn hudstruktur. En kombination mellan PRX-T33 & Dermapen4 jobbar både ytligt och djupgående för de mest effektiva resultaten. Reducering av ärr, orenheter, pigment, ojämnheter och fina linjer är bara några av fördelarna med behandlingen. 

Denna kombo-behandling rekommenderar vi inte att man gör om det är första gången man gör Dermapen/ PRX-T33

PRISLISTA

ANSIKTE 90min

3495KR (Ord. pris 3990kr)

ANSIKTE + HALS 90min

3995kr (ord. pris 4890kr)

ANSIKTE + HALS + DEKOLLTAGE  120min

4495kr (Ord. pris 6890kr)

En duobehandling med Dermapen4 och PRX-T33, två kraftfulla behandlingar sammanslagna för att maximera effekterna såväl ytligt som djupgående. Kombinationen av behandlingar gör att vi kan ge ett kraftfullare, snabbare men likväl ett mer långtidsverkande resultat än vad behandlingarna kan ge enskilt. Formulan med TCA från PRX-T33 går direkt ner i huden med mikrokanalerna skapade av microneedling med Dermapen4, detta gör att effekten kraftfullt förstärks och ger en direkt fyllighet och uppstramning som inte går att få utan kombinationen. Linjer och rynkor plumpas direkt upp på grund av den djupa fylligheten med återfuktning och kollagenstimulering.