Clinisoothe Skin purifier


 

Kundfavorit! Clinisoothe är en mycket effektiv toner i sprayform som bidrar till att hålla huden i god balans.

 


Clinisoothe är baserat på hypoklorsyra som är välkänt för sina goda hudbalanserande egenskaper. Clinisoothe har hudneutralt pH och passar alla hudtyper. Innehåller inte alkohol. Produkten används som en toner efter rengöring för att motverka irritation, lugna och skydda. Passar t ex vid allmän sensitivitet, vid användande av uttorkande läkemedel, efter estetiska behandlingar, rakning och vid aknebenägen hud. Hypoklorsyra är icke irriterande, svider inte, är antimikrobiellt och ej skadligt för människa eller miljö.


Clinisoothe sprayas enkelt på de områden där man önskar bidra till mindre sensitivitet, rodnad, akne eller förbättrad återhämtning av huden efter behandlingar som t ex kemisk peeling, microneedling, mindre kirurgi eller läkemedelsbehandling. Kan användas i ansiktet eller på kroppen (t ex på en aknebenägen rygg). Sprayas på området upp till 3 gånger dagligen. Låt torka innan applicering av efterföljande hudvård.

100ml (vår mest sålda) är en smidig sprayflaska för snabb och enkel applicering.
250ml är en vanlig "dropp-förpackning" för enkel applicering på bomullspad. 


Tips!
Gillar du sprayflaskan? När produkten i sprayflaskan är slut kan du köpa den större förpackningen (250ml) och fylla på sprayflaskan. Det gynnar både miljön och plånboken.