Husets favorit


 

Detta paketet innehåller samma produkter som används i behandlingen "Husets favorit" Body Lotion Energy är en uppmjukande och välgörande lotion med en uppi

Säljs endast i butik eller är slutsåld.
Varmt välkommen till Spahuset!

 


Detta paketet innehåller samma produkter som används i behandlingen "Husets favorit" 

Body Lotion Energy är en uppmjukande och välgörande lotion med en uppiggande doft som passar både honom och henne.
Kombinationen av växtoljor, vitaminer och Mjölksyra (AHA) hjälper huden att hålla en bra fukt- och fettbalans. Vi använder Mjölksyra från sockerbetor och Sheasmör från vildväxande sheaträd.
Eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär adderar både uppfriskande doft och andra välgörande egenskaper. Rosmarin verkar uppfriskande. Lavendel är vårdande. Citrongräs stärker bindväven och verkar fuktgivande. Enbär är utrensande och stärkande.

Cream Scrub Energy är en oljebaserad, väldoftande och mycket effektiv kroppspeeling för hud som inte är så känslig.
Den innehåller en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska oljor och eteriska oljor som ger en uppfriskande doft. Saltkornen peelar effektivt huden som blir mjuk och len.Applicera Salt Scrub Energy på torr hud för bästa peelingeffekt. Massera in hela kroppen och duscha sedan av. För en mildare peeling, applicera Salt Scrub Energy på våt hud, vilket löser upp saltet, fungerar också bra på fötter och nagelband.