Lip Care Vanilla


 

Ljuvligt doftande läppcerat med äkta Vaniljextrakt från Madagaskar, som skyddar dina läppar och gör dem mjuka och smidiga.

 


Önskar du återfuktade och mjuka läppar med ljuvlig doft och smak av vanilj? Här är produkten för dig! Lip care vanilla gör att läpparna behåller fukthalten, vilket bidrar till att minska fina linjer runt munnen. Det är mycket vårdande och drygt, och sitter kvar länge på läpparna, vilket gör det effektivt på torra och spruckna läppar.

Läpparna är extra utsatta för kyla och vind, och har mycket tunn hud, med endast 3–5 lager hudceller, jämfört med de 15 lager som finns på övriga kroppen. De kan dessutom ha svårt att tillverka tillräckligt mycket fett, särskilt om man tidigare har använt mineralolja på läpparna. Maria Åkerberg använder vegetabiliska oljor istället för mineraloljor, såsom vaselin, paraffin och petroleum, som finns i de flesta hudvårdsprodukter. Dessa torkar ut läpparna och tillför inga vitaminer. Vegetabilisk olja är dyrare, men vårdar och skyddar läpparna. Det kan ta någon månad att komma ur beroendet av mineralolja; hur länge och hur mycket man har använt avgör hur lång avvänjningstiden blir.

Produkten är naturligt självkonserverande.

- Vårdande läppbalsam med äkta vaniljextrakt
- Berikad med naturliga, vegetabiliska oljor
- Tillverkad i Sverige