Shea Balm 100ml


 

Perfekt till hela kroppen!Shea Balm är en effektivt mjukgörande salva för torr och ömtålig hud. Balmen skyddar huden mot kyla och hjälper bristningar, skav och

Säljs endast i butik eller är slutsåld.
Varmt välkommen till Spahuset!

 


Perfekt till hela kroppen!
Shea Balm är en effektivt mjukgörande salva för torr och ömtålig hud. Balmen skyddar huden mot kyla och hjälper bristningar, skav och förhårdnader. Den gyllengula balmen har en unik, kornig konsistens. som smälter snabbt av kroppsvärmen och gör torr hud mjuk och smidig.

Huvudingrediensen i Shea Balm är Sheasmör, som utvinns ur sheanötter. Ringblomma är en medicinalväxt med gamla anor och Ringblomsextrakt har traditionellt använts för vård av sår och ömtålig hud. Färgen och doften på Shea Balm kan variera beroende på varierande ringblomsskördar. Produkten är naturligt självkonserverande.

Användning:
Applicera sparsamt (den är väldigt dryg) med Shea Balm och massera in noggrant, gärna på lite fuktig hud, för att produkten ska gå in ordentligt och inte lämna fettfläckar på kläder. Perfekt att applicera direkt efter dusch.

Låt verka över natten!
Har du torra händer och fötter rekommenderar vi att du applicerar på händer och fötter på kvällen och låt verka över natten.

Under graviditet:
Massera in Shea Balm i förebyggande syfte för att undvika bristningar. Går med fördel att kombinera med Lovely Mother