Xlash Eyebrow Pencil


 

Få andra att höja på ögonbrynen när de ser dina bryn. Xbrow Eyebrow Pencil har en micro-tunn pensel som ger dig naturligt fixade bryn.

 


Få andra att höja på ögonbrynen när de ser dina bryn. Xbrow Eyebrow Pencil har en micro-tunn pensel som ger dig naturligt fixade bryn. Med pennans perfekta precision och inbyggda borste kan du forma dina bryn som du vill och därmed rama in ditt ansikte på ett effektfullt sätt.

- Micro-tunn applikator som fyller i dina hårstrån för att skapa fylligare bryn
- Mjuk krämig konsistens för ett långvarigt resultat som håller hela dagen
- En inbyggd borste som gör att du kan styla och fixa till brynen före/efter produkten applicerats
- Justerbar penna som är enkel och smidig att applicera

Beige Brown: 
Passar dig som har ljusa bryn. Färgen är precis så som namnet beskriver den, ljusbrun åt det beigea hållet. Färgen har en varm underton som ger ett minimalistiskt uttryck för en naturlig look.

Dark Brown: 
Passar dig som har bruna/mörkbruna ögonbryn. Färgen har en varm röd underton och ger ett kraftigt djup samtidigt som den ger en varm och intensiv look.

Greyish Grey: 
Passar dig som har bruna/mörkbruna ögonbryn. Greyish Grey ger en mörk askig nyans med en kall underton som får dina ögonbryn att bli markanta utan att ge ett alltför hårt intryck.


Xlash Eyebrow Pencil är enkel att variera, oavsett om du vill ha ett skarpare bryn eller ett mer naturligt resultat. Komplettera med Xbrow för att få fylligare och tätare ögonbryn!


Tips för applicering!

1. Börja med att borsta igenom brynen med hjälp av borsten.
2. Justera pennan och fyll i brynen för önskad form och fyllighet.
3. För fylligare bryn, måla längs med brynens ytterkant.
4. Avsluta med att styla brynet med hjälp av borsten för att lägga hårstråna rätt.

Xlash Eyebrow Pencil är enkel att variera, oavsett om du vill ha ett skarpare bryn eller ett mer naturligt resultat. Komplettera med Xbrow för att få fylligare och tätare ögonbryn!