VIKTIG INFO TILL DIG SOM EXUVANCEKUND!

Exuviance blir nu Exuviance Professional – ett exklusivt salongsvarumärke, av och för professionella yrkesutövare. Detta innebär att den befintliga produktserie du idag känner som Exuviance uppdateras med ny logotyp och får ett ansiktslyft!

100% SÄKER KVALITET

Idag sker en oauktoriserad parallellimport av Exuviance-produkter, som sedan säljs online, vilket påverkar oss alla negativt. Exuviance Professional kommer därför enligt Exuviances regler endast säljas hos auktoriserade salonger som regelbundet går på utbildningar hos Exuviance och håller kunskapen uppdaterad för att kunna erbjuda dig som slutkund 100% kvalitetsäkra produkter och kunskap. 

KAN JAG KÖPA PRODUKTERNA I ER WEBSHOP?

Du kan redan nu läsa om produkterna och köpa via vår webshop för att sedan hämta hos oss i butik. Vi kommer dock inom kort kunna erbjuda online-shopping med hemleverans till dig via Exuviance! 

Ta din hudvård till ny nivå med Exuviances nya Retinolögonkräm

Vill du ha mer lyster, fukt, anti-age eller hjälp med problemhy? 

Våra hudexperter hjälper dig
BOKA TID

Upplev succebehandlingen
Radiance Retinol Peel

EXUVIANCES PRODUKTER PASSAR ALLA

Exuviance hudvårdsprodukter är gjorda för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet. Alla Exuviance produkter passar så väl män som kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre. Produkterna är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud.