Superfin gåva på köpet!

När du handlar Exuviance online via Spahuset. Erbjudandet gäller tom söndag 27/9 kl 23.59.

EXUVIANCES PRODUKTER PASSAR ALLA

Exuviance hudvårdsprodukter är gjorda för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet. Alla Exuviance produkter passar så väl män som kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre. Produkterna är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud.

VIKTIG INFO TILL DIG SOM EXUVANCEKUND!

Exuviance blir nu Exuviance Professional – ett exklusivt salongsvarumärke, av och för professionella yrkesutövare. Detta innebär att den befintliga produktserie du idag känner som Exuviance uppdateras med ny logotyp och får ett ansiktslyft!

100% SÄKER KVALITET

Idag sker en oauktoriserad parallellimport av Exuviance-produkter, som sedan säljs online, vilket påverkar oss alla negativt. Exuviance Professional kommer därför enligt Exuviances regler endast säljas hos auktoriserade salonger som regelbundet går på utbildningar hos Exuviance och håller kunskapen uppdaterad för att kunna erbjuda dig som slutkund 100% kvalitetsäkra produkter och kunskap. 

KAN JAG KÖPA PRODUKTERNA I ER WEBSHOP?

Du kan läsa om produkterna och köpa via vår webshop för att sedan hämta hos oss i butik, här gäller Spahusets egna priser med erbjudanden och rabatter. Vi erbjuder även online-shopping med hemleverans till dig via Exuviance! Shoppar du via Exuviance gäller Exuviances priser, men du kan komma in till oss och visa upp kvittot så får du stämplar på ditt stämpelkort som vanligt.  

Ta din hudvård till ny nivå med Exuviances nya Retinolögonkräm

Vill du ha mer lyster, fukt, anti-age eller hjälp med problemhy? 

Våra hudexperter hjälper dig
BOKA TID

Upplev succebehandlingen
Radiance Retinol Peel