Bronzing Mousse


 

Få en gyllene, djup bronze på bara 1 timme! Deep Bronze är en lättapplicerad self-tanning mousse som fördelar sig jämnt över huden med ett vackert lyster!

 


Få en gyllene, djup bronze på bara 1 timme! Deep Bronze Bronzing Mousse ger dig ett härligt lyster och en solkysst hy på ett säkert sätt – utan sol. En lättapplicerad och snabbaktiverande self-tanning mousse för ansikte och kropp, som fördelar sig jämnt över huden och kan duschas av redan efter 1-6 timmar.

Moussen är berikad med närande oljor och vitaminer som återfuktar och ger din hy ett vackert glow. Välj mellan Natural Bronze som ger din hud en medium, gyllenbrun färg med naturligt resultat eller Deep Bronze som skapar en medium till mörk färg och ger din hud en djupt solkysst och gyllene look. Passar alla hudtyper och pigment.

– Express tan, 1-6h
– Utan orange pigment
– Fri från brun-utan-sol-lukt
– Snabbtorkande, klibbar inte
– Vegansk
– Naturliga ingredienser

Så gör du:

Exfoliera huden dagen innan du applicerar brun-utan-sol, för ett mer långvarigt resultat. Applicera moussen på torr och ren hy i cirkulerande rörelser med hjälp av Bronza's Application Mitt, för ett jämnt och fint resultat utan ränder. Använd fuktkräm för att skydda extra torra partier.

Låt verka i 1-6 timmar. Vänta i 1 timme om du vill att färgen ska bli medium och låt verka i upp till 6 timmar för en medium till mörk färg.

Duscha i 1-2 minuter i ljummet vatten för att skölja bort överflödsfärgen. Använd inte tvål eller varmvatten. Klappa huden torr och återfukta med hudkräm. Färgen blir gradvis djupare under kommande timmar och ger en fräsch lyster och perfekt gyllenbrun hud.