• Fri frakt vid köp över 999kr
Örebros bredaste utbud av friskvårdsbehandlingar

BOTOX

Spahusets estetiska botox-behandlingar ger ett vackert och naturligt resultat i syfte att ge dig en "piggare" look. 

Konsultation bokas alltid minst 48h innan behandlingen. Läs gärna igenom informationen nedan eller ring oss på 019-314800 så berättar vi mer. 

Varför Botox?

Botox är en behandling mot rynkor som orsakats av ansiktsmuskulaturen. Botox används för att minska/ta bort befintliga rynkor samt för att förebygga rynkor. Spahusets botox-behandlingar ger ett  vackert och naturligt resultat i syfte att ge dig en "piggare" look. 


 Naturligt resultat

Som utbildad sjuksköterska, injektionbehandlare och hudterapeut ser jag helheten av din hy och anatomi. Jag strävar mot naturliga resultat , vackert åldrande och lyster i huden. Hos mig är du alltid i trygga händer. 


Hållbarhet?

Fullt resultat ses ca två veckor efter behandling. Botox håller vanligtvis i ca 3 månader. Efter några behandlingar så håller sig resultatet längre då muskulaturen blir svagare. Mimiska rynkor minskar/försvinner.


Trygg behandling

Botox-behandling på Spahuset är en trygg behandling som utförs av erfaren sjuksköterska. Dessutom finns patientförsäkring och ansvarig läkare. Uppföljning erbjuds alltid gratis. I uppföljningen går vi igenom resultatet och diskuterar framtida behandlingar samt produkter som kan hjälpa dig uppnå och bibehålla önskvärt resultat. 

Vi använder märket Vistabel som har det aktiva ämnet Boutulinumtoxin. Vistabel tillverkas av företaget Allergan. 

Att tänka på

- Åldersgräns 18år

-  I samband med behandlingen kan blåmärken uppkomma och en viss "tyngdkänsla" i det behandlande området. Detta släpper efter några dagar.

- Första dygnet efter en behandling ska man undvika aktiviteter som ökar blodcirkulationen såsom träning, bastu, även alkohol.

- Man ska vara försiktig med botox om man tar blodförtunnande läkemedel.

- Omega 3 och NSAID preparat ska undvikas att tas dagarna innan en botoxbehandling med tanke på ökad risk för blåmärken.

-  I samband med den nya lagen rörande estetiska injektionsbehandlingar, som träder i kraft den 1 juli 2021, måste du som önskar få en injektionsbehandling genomgå en obligatorisk konsultation - detta gäller för alla som inte har gjort en injektionsbehandling på Spahuset tidigare. Vid en bokad injektionsbehandling utan genomförd konsultation är vi tvingade att konvertera besöket till en fysisk konsultation á la 30 min till en kostnad av 250kr. Efter konsultationen kan bokning av injektionsbehandling ske efter 48 timmars betänketid.

Behandlingsområden:

 •   Bekymmersrynkan (glabella), mellan ögonen
•    Horisontella pannrynkor
•    Skrattrynkor/ kråksparkar i ögonens utkanter

•     1 område – 2500 kr
·    2 områden – 3500 kr 
·    3 områden – 4500 kr

Konsultation bokas ALLTID minst 48h innan behandling. Boka din tid online eller via telefon: 019-314800. Konsultation samt uppföljning ingår i priset. Vid konsultationen tar vi en avgift på 250kr, detta dras sedan av vid behandlingstillfället. 

Jag ser fram emot att träffa dig, varmt välkommen till Spahuset!

/ Josefine