• Fri frakt vid köp över 999kr
Örebros bredaste utbud av friskvårdsbehandlingar

BOTOX

Spahusets estetiska botox-behandlingar ger ett vackert och naturligt resultat i syfte att ge dig en "piggare" look. Medicinsk botox hjälper mot exempelvis spänningshuvudvärk mm.

Konsultation bokas alltid minst 48h innan behandlingen. Läs gärna igenom informationen nedan eller ring oss på 019-314800 så berättar vi mer. 

Erbjudande!
Konsultation + Winter Glow

Detta erbjudande riktar sig till alla som är lite nyfikna och vill veta mer ang botox och fillers, men även ha en mysig upplevelse i form av lyxig ansiktsbehandling. 

45 minuters lyxig egentid med rengöring, AHA-peeling, guldmask och härligt avslappnande ansikts, hårbotten och nackmassage. Total avslappning, mycket fukt och lyster är precis vad din hud behöver inför jul och nyår. Dessutom får du en komplett hudanalys, produktrekommendation och bäst av allt... Vi kommer även att prata om hur Botox/fillers kan hjälpa dig med din hud, spänningshuvudvärk mm. Den perfekta julklappen till dig själv. 

JUST NU 565kr (ord.pris 845kr).
Erbjudandet gäller tom 31/1-2022 så först till kvarn.

Varför Botox?

Botox är en behandling mot rynkor som orsakats av ansiktsmuskulaturen. Botox används för att minska/ta bort befintliga rynkor samt för att förebygga rynkor. Spahusets botox-behandlingar ger ett  vackert och naturligt resultat i syfte att ge dig en "piggare" look. 

Konsultation

Vi kan förbättra, ge lyster, men uttrycket ”Less is more” är viktigt för oss på Spahuset och därför gör vi alltid en konsultation minst 48 innan en behandling. Vid en konsultation ingår det en ansiktsrengöring, hudanalys, behandlingsplan, anpassad ögoncreme, serum och ansiktscreme samt produktrekommendationer. Behandlingar hos oss ger trygghet och uppföljningar ingår alltid för att det bästa naturliga resultatet ska uppnås. En god kontakt med din hudterapeut /injicerare är viktigt, du är därför alltid välkommen att kontakta Spahuset vid frågor eller funderingar.


 Naturligt resultat

Som utbildad sjuksköterska, injektionbehandlare och hudterapeut ser jag helheten av din hy och anatomi. Jag strävar mot naturliga resultat , vackert åldrande och lyster i huden. Hos mig är du alltid i trygga händer. 


Hållbarhet?

Fullt resultat ses ca två veckor efter behandling. Botox håller vanligtvis i ca 3 månader. Efter några behandlingar så håller sig resultatet längre då muskulaturen blir svagare. Mimiska rynkor minskar/försvinner.


Trygg behandling

Botox-behandling på Spahuset är en trygg behandling som utförs av erfaren sjuksköterska. Dessutom finns patientförsäkring och ansvarig läkare. Uppföljning erbjuds alltid gratis. I uppföljningen går vi igenom resultatet och diskuterar framtida behandlingar samt produkter som kan hjälpa dig uppnå och bibehålla önskvärt resultat. 

Vi använder märket Vistabel som har det aktiva ämnet Boutulinumtoxin. Vistabel tillverkas av företaget Allergan. 

Att tänka på

- Åldersgräns 18år

-  I samband med behandlingen kan blåmärken uppkomma och en viss "tyngdkänsla" i det behandlande området. Detta släpper efter några dagar.

- Första dygnet efter en behandling ska man undvika aktiviteter som ökar blodcirkulationen såsom träning, bastu, även alkohol.

- Man ska vara försiktig med botox om man tar blodförtunnande läkemedel.

- Omega 3 och NSAID preparat ska undvikas att tas dagarna innan en botoxbehandling med tanke på ökad risk för blåmärken.

-  I samband med den nya lagen rörande estetiska injektionsbehandlingar, som träder i kraft den 1 juli 2021, måste du som önskar få en injektionsbehandling genomgå en obligatorisk konsultation - detta gäller för alla som inte har gjort en injektionsbehandling på Spahuset tidigare. Vid en bokad injektionsbehandling utan genomförd konsultation är vi tvingade att konvertera besöket till en fysisk konsultation á la 30 min till en kostnad av 350kr. Efter konsultationen kan bokning av injektionsbehandling ske efter 48 timmars betänketid.

Behandlingsområden:

 •   Bekymmersrynkan (glabella), mellan ögonen
•    Horisontella pannrynkor
•    Skrattrynkor/ kråksparkar i ögonens utkanter

•     1 område – 2500 kr
·    2 områden – 3500 kr 
·    3 områden – 4500 kr

Konsultation bokas ALLTID minst 48h innan behandling. Boka din tid online eller via telefon: 019-314800. Konsultation samt uppföljning ingår i priset. Vid konsultation ingår ansiktsrengöring, ansiktsmassage, serum, ögonkräm, fuktkräm samt komplett hudanalys, produktrekommendation samt konsultation för botox/fillers. Summan av konsultationen (350kr) dras av vid behandlingstillfället. 

Jag ser fram emot att träffa dig, varmt välkommen till Spahuset!

/ Josefine