SUPER RETINOL CONCENTRATE

I lager.

689 kr

Super Retinol Concentrate är ett kraftfullt, djupverkande koncentrat som stimulerar cellförnyelsen och bidrar till en fastare, spänstigare hud med förnyad lyster. Retinol verkar på ålderstecken samt jämnar ut pigmentfläckar medan NeoGlukosamin ökar förekomsten av hyaluronsyra som finns naturligt i huden och hjälper till att motverka linjer och rynkor. Tack vare NeoGlukosaminets unika samverkan med retinol uppnås en större effekt än vid användning av enbart retinol, vilket gör produktens effekt unik för Exuviance. Mikroinkapslat retinol avges gradvis till huden, vilket både maximerar dess effekt och minimerar risken för irritation.

  • Retinol ökar cellförnyelsen, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Avges gradvis vilket minimerar risken för irritation.
  • NeoGlukosamin är en byggsten i hyaluronsyra som stramar upp och fyller ut rynkor inifrån och ut. NeoGlukosamin jämnar ut pigment genom att hämma hudens melaninproduktion och har även en lätt exfolierande effekt. Samverkar med retinol för en mer lyftande och uppstramande effekt.
  • Innehåller även Glycerin (mjukgörare), Vitamin E (antioxidant) och Bisabolol (är lugnande och har anti-inflammatoriska egenskaper).
  • Produkten är parfym- och oljefri.

Exuviance  retinol kräm