Super Retinol Concentrate


 

Återfå både spänst och glow med detta kraftfulla, djupverkande koncentrat som bidrar till en fastare, spänstigare hud med förnyad lyster!

 


Detta populära retinol-serum är ett kraftfullt, djupverkande koncentrat som stimulerar cellförnyelsen och bidrar till en fastare, spänstigare hud med förnyad lyster och liv. Retinol verkar på ålderstecken samt jämnar ut pigmentfläckar medan NeoGlukosamin ökar förekomsten av hyaluronsyra som finns naturligt i huden och hjälper till att motverka linjer och rynkor. Retinol har även en positiv verkan på akne och akneärr. 

Tack vare NeoGlukosaminets unika samverkan med retinol uppnås en större effekt än vid användning av enbart retinol, vilket gör produktens effekt unik för Exuviance. Den högeffektiva sammansättningen innehåller ett retinolstabiliserande komplex och har en specialutformad pumpkork som stänger luften ute och förlänger produktens hållbarhet.

Retinol används bäst genom att trappa upp användningen gradvis och på så vis vänja huden, vilket både maximerar dess effekt och minimerar risken för irritation. 


Varför är ska jag använda serum?
Ett serum ger din hud en extra boost oavsett vilket typ av resultat som önskas. Kanske är målet att få mer lyster, att motverka fina linjer, återfukta en torr hy eller få en jämnare hudton. De aktiva ingredienserna i ett serum höjer resultatet av din hudvårdsrutin. Du applicerar serumet under din dag- och/eller nattkräm. Det går även fint att använda fler än ett serum, kanske genom att använda två olika serum på morgon och kväll, eller att använda ett särskilt serum ett par gånger i veckan. Det går även bra att applicera serum i olika lager, så kallad layering. Hur du vill lägga upp din serumrutin bestämmer du utifrån hur mycket tid du har och vilka övriga produkter du använder.