Radiance Serum


 

Intensivt fuktgivande och balanserande serum som lugnar och boostar stressad hud med ny lyster. För dig som vill ha fukt och ett magiskt GLOW!

 


KUNDFAVORIT!

Denna pärla till antiagingserum har bevisade fördelar inom hudföryngring, bekämpning av fria radikaler och intensiv fuktgivning. En kraftfull blandning av PHA, vitamin A, C och E, havsväxter samt extrakt från grapefrukt, teamar upp sig för att minska synliga tecknen på åldrande. Som om inte det vore nog skyddas även huden från miljöpåverkan med super-antioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare. Rekommenderas till alla hudtyper och alla åldrar.

  • Lugnar huden och ger intensiv återfuktning
  • Stärker hudens skyddsbarriär
  • PHA, Vitamin A, C och E
  • Antiage
  • Jämnare och klarare hudton
  • Ger fantastisk lyster och en piggare look

Radiance serum och Vespera serum är samma produkt men med olika namn och utseende. Spahuset har båda.


Varför är ska jag använda serum?
Ett serum ger din hud en extra boost oavsett vilket typ av resultat som önskas. Kanske är målet att få mer lyster, att motverka fina linjer, återfukta en torr hy eller få en jämnare hudton. De aktiva ingredienserna i ett serum höjer resultatet av din hudvårdsrutin. Du applicerar serumet under din dag- och/eller nattkräm. Det går även fint att använda fler än ett serum, kanske genom att använda två olika serum på morgon och kväll, eller att använda ett särskilt serum ett par gånger i veckan. Det går även bra att applicera serum i olika lager, så kallad layering. Hur du vill lägga upp din serumrutin bestämmer du utifrån hur mycket tid du har och vilka övriga produkter du använder.