Weekend glow


 

Ett litet paket som hjälper dig få fram en fräsch lyster! Räcker till ca 3-6 behandlingar.

Säljs endast i butik eller är slutsåld.
Varmt välkommen till Spahuset!

 


Ge bort ett riktigt GLOW paket till någon du tycker om!

Rejuvenating Treatment Masque - Eller som vi kallar den "askungemasken" , En uppfräschande, djuprengörande gelémask med AHA som snällt exfolierar, återfuktar och bygger upp huden med en uppstramande känsla som skalar upp glownivån till max.

Glycolic Polish - En exfolierande kräm som stimulerar cellförnyelsen, avlägsnar döda hudceller och ger ny lyster till huden. Ett viktigt steg som optimerar hudvårdsrutinen, då huden lättare absorberar efterföljande produkter. Regelbunden användning ger en förbättrad hudstruktur och jämnare, klarare hudton. Produkten kan användas både i en behandling hos en Exuviance-klinik eller som hemmaprodukt. Rekommenderas ej till irriterad och extra känslig hud, t ex rosacea.

Vespera Bionic Serum - Denna pärla till antiagingserum har bevisade fördelar inom hudföryngring, bekämpning av fria radikaler och intensiv fuktgivning. En kraftfull blandning av PHA, vitamin A, C och E, havsväxter samt extrakt från grapefrukt, teamar upp sig för att minska synliga tecknen på åldrande. Som om inte det vore nog skyddas även huden från miljöpåverkan med super-antioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare.