Royal Body Cream 100ml


 

En riktigt lyxig, uppstramande och näringsrik kroppscreme med Havtorn och förföriska eteriska oljor som tillsammans ger en ljuvlig doft.

Säljs endast i butik eller är slutsåld.
Varmt välkommen till Spahuset!

 


Applicera dagligen på hela kroppen för att stärka hudens egen skyddsfunktion och samtidigt få sammetslen hud. Royal Body Cream innehåller samma eteriska oljor som vår storsäljare Royal Body Oil, vilket innebär att cremen ger samma uppstramande effekt på huden som den populära oljan. Du kan förstärka resultatet genom att använda båda produkterna samtidigt, eftersom oljan och cremen verkar på olika lager av huden. Kombinationen är perfekt att använda för att återfå spänsten i huden. Tillsammans blir de oslagbart uppstramande och mjukgörande, lämpade för mogen hud samt efter en graviditet eller stor viktnedgång.


- Neroliolja utvinns ur blommorna på Pomeransträdet. Den lindrar och lugnar huden, stimulerar cellförnyelse samt förebygger brustna blodkärl. Oljan används mot graviditetsstrimmor, rynkor och skadad hud. Den är mentalt uppiggande samt lugnande för nervsystemet.

- Patschulioljan utvinns av patschulibuskens blad och har en exotisk, orientalisk doft. Oljan verkar cellförnyande, urindrivande och venstärkande.

- Rosmarinolja ökar blodcirkulationen och är mentalt stimulerande, t.ex. vid dåligt minne.