Aloe Vera Deodorant


 

Aluminiumfri, skonsam och ljuvligt doftande deo-stick som håller dig fräsch hela dagen. Kan även användas för att lugna huden efter rakning.

 


Denna ljuvliga Aloe Vera deodorant erbjuder en ren och behaglig doft, samtidigt som den håller dina armhålor torra. Aluminiumfri, skonsam och färgar inte av sig på kläderna som vissa antiperspirantstickor kan göra. Fokusera på din dag utan rädsla för svettfläckar eller kroppslukt!

Produkten innehåller naturliga ingredienser, lugnande aloe vera och är en av de bästa deodoranterna för att hjälpa till med icke-irritation av din hud. Aloe har använts i århundraden som ett botemedel för att lugna och skydda huden. Du kan även använda denna produkt för att lugna huden efter rakning eller vaxning samt på fötterna för mjuka och väldoftande fötter.

Aloe Vera Deodoranten nnehåller ingen alkohol eller aluminiumsalter som vanligtvis finns i antiperspiranta deodoranter som kan täppa till dina porer. Förutom att den inte innehåller några skadliga ingredienser är denna naturliga deodorant plastfri. Den är utvecklad för att inte irritera din hud och är fri från aluminium, parabener, sulfater och animaliska produkter. Då det är en stick-deo räcker den väldigt länge och är en ekonomisk produkt. En favorit i badrumsskåpet för både honom och henne!