Aloe Vera Bright Toothgel


 

Naturlig och skonsam tandkräm med fräsch mintsmak som håller tandkött och tänder friska, starka och rena. En kundfavorit år efter år!

 


Är det sant att denna tandkräm är grön och utan fluor?
JA, det stämmer! Denna naturliga tandkräm gör våra kunder förvånade med lika glada varje dag med sina fantastiska egenskaper. Tandkrämen är helt utan fluor, men har ändå den där fräscha smaken vi vill ha när vi borstar tänderna. Den gröna färgen kommer från huvudingrediensen, aloe vera, som i tusentals år används för att lugna, läka och främja hälsa både utanpå och i kroppen. 

Hur kan en tandkräm utan fluor vara bra för mina tänder, tandkött och dessutom hålla tänderna vita?
Efter bara några få användningar kommer du märka effekten av denna fantastiska tandkräm. Den första skillnaden våra kunder brukar känna av är att de inte får ont i tandköttet av att borsta tänderna längre samt att det inte svider eller bränner i munnen som det ibland kan göra av stark fluor-tandkräm. Har du nyligen opererats i munnen är denna tandkräm ideell att skölja med då den är har anti-bakteriella egenskaper och läkande effekt på tandköttet. Ett friskt och välmående tandkött = friska, starka och välmående tänder. Som ett plus i kanten får du dessutom en fräsch smak i munnen och fräsch andedräkt. Tandkrämen är lämplig för hela familjen att använda. Exakt vad det är som gör tänderna vitare kan vi inte svara på, men att den gör det är ett faktum. 

Intressant fakta!
Bilim, även känt som bipropolis, är en naturlig kombination gjord av honungsbin från material som samlats in från växter och träd. Denna medicinska ingrediens har använts av människor i tusentals år för att skydda bikupor mot inkräktare i naturen. Antimikrobiella, antioxidativa och anti-såregenskaper är bara några av de många fördelarna. Du hittar Bee Propolis i denna tandkräm, så den rengör inte bara dina tänder, utan skyddar dem också på ett naturligt sätt!