LYKTAN


 

Denna snygga inredningsdetalj fungerar både som luftfuktare och sprider en härlig doft i ditt hem. Kan underlätta vid exempelvis andningsbesvär, snarkningar mm.

 


KUNDFAVORIT!

Denna snygga inredningsdetalj har också 10 olika ljuslägen, inklusive ett läge med en romantisk ljuslåga, så att du kan anpassa doftspridningen efter ditt humör. Lyktan fungerar både som luftfuktare, doftspridare och sprider en härlig doft i ditt hem eller på kontoret i upp till 10 timmar.

Du kan ha i endast vatten för att få fuktigare och renare luft, och även välja att ha i några droppar eterisk olja för att få en fräsch doft i hemmet, kontoret eller var du nu har denna vackra lykta. Vid köp av luftfuktare/diffuser bjuder alltid på en 5ml lavendelolja som ger en avslappnande effekt. Vi har även ett brett sortiment av naturliga eteriska oljor som du kan köpa till och ha till lyktan, till ditt naturliga tvätt eller sköljmedel och mycket mer. De olika eteriska oljorna kan tillsammans med lyktan användas för att underlätta vid exempelvis andningsbesvär, snarkningar eller för att pigga upp energinivån på morgonen alternativt ge avslappnande effekt vid exempelvis insomningsbesvär. Eteriska oljor är naturens egna lilla "medicinskåp" och om du är intresserad av att få hjälp med specifikt besvär som exempelvis ont i magen, förstoppning, allergi, ont i halsen mm är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig. 

Lyktan + 1 lavendelolja 5ml 1299kr