Heliocare 360° Invisible Spray SPF 50


 

Solskydd till kroppen som är helt kladdfri och inte lämnar någon hinna överhuvudtaget! Kan användas på våt hud och är vattenresistent.

 


KUNDFAVORIT!

Solskydd i sprayform som är enkelt att applicera och formulan är helt kladdfri och inte lämnar någon hinna överhuvudtaget! Kan användas på våt hud och är vattenresistent. Sprayen ger ett fantastiskt glow (mycket instagramvänligt för sommarbilder) och doftar ljuvligt. Passar alla hud typer och åldrar. Detta solskydd är Spahusets mest sålda och ett måste under de härliga dagarna i solen!

Detta är helt enkelt ett solskydd som du faktiskt VILL använda under de varmare (kanske lite svettigare) dagarna eftersom att det doftar ljuvligt och ger ett vackert glow!Huvudingredienser:
- UVB och UVA skydd: Kemiskt och fysikaliskt.
- Fernblock®: Bredspektriga solfilter. Växtextrakt från Polypodium leucotomos, en stensöteväxt från Central- och Sydamerika som har ett naturligt inbyggt skydd mot UV-strålar. Extraktet som är rikt på bl a ferulinsyra (ferulic acid) neutraliserar fria radikaler samt verkar reparerande på skador orsakade av UV-strålar.
- Vitamin C, E och grönt te: Antioxidanter.

Användning: Skaka innan du använder. Applicera jämnt och generöst före solexponering. Applicera ofta, särskilt efter bad eller om du svettats.