Heat Lotion


 

Spahusets favorit! Heat Lotion är en härligt avslappnande massagelotion/linement för hela familjen.

Säljs endast i butik eller är slutsåld.
Varmt välkommen till Spahuset!

 


Skön massage för trötta kroppar
Härligt avslappnande massagelotion med Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eukalyptusolja. Doftar friskt av mint.

För vem?
Aloe Heat Lotion passar alla som uppskattar en härligt avslappnande massage. Lika omtyckt av personer som tränar mycket och ofta som av den som har ett stillasittande kontorsjobb och kan behöva mjuka upp sin nacke och/eller rygg med en skön massage.

Många användningstillfällen
Efter en lång dag på kontoret, i trädgårdslandet eller efter träningen vet vi alla hur det känns i kroppen. När det är dags för en avslappnande massage – prova Aloe Heat Lotion. Aloe Heat Lotion är en massagelotion med krämig konsistens som ger ett bra grepp och sjunker fint in i huden utan att kladda.

Genomtänkt innehåll
Aloe Heat Lotion är också fylld till brädden av ingredienser som förstärker den avslappnande känslan av massagen, till exempel Aloe vera, arginin, allantoin och oljor från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor. Mentol och metylsalicylat bidrar med sina lugnande egenskaper och tillsammans med eukalyptusoljan ger de Aloe Heat Lotion sin friska doft.

 

Vad är metylsalicylat?
I naturen förekommer metylsalicylat i många vintergröna växter. Den har en karakteristisk myntaliknande doft och används tack vare sina lugnande egenskaper ofta i liniment.

 

Aloe Heat Lotion tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.