Öronljus


 

KUNDFAVORIT! Öronljus hjälper till att transportera bort föroreningar och överflödigt vax som kan leda till obehagliga problem med öronen och hörseln.

 


KUNDFAVORIT!

Öronljus hjälper till att transportera bort föroreningar och överflödigt vax som kan leda till obehagliga problem med öronen och hörseln. Gör en avslappnande och rogivande öronljusbehandling som samtidigt drar ut vax och eventuella vaxproppar. Öronljusen innehåller honung, salvia och kamomill som ger behandlingen en skön känsla.


Vad är öronljus bra för?
- Rengöring av hörselgångarna
- Vaxproppar
- Kroniska öroninflammationer
- Hörselnedsättning
- Lock för öronen
- Tinnitus/öronsusningar
- Klåda, irritationer, eksem i öron och bihålor
- Tryckreglerar vid huvudvärk, migrän och bihåleinflammation


Hur går det till?
Genom värme och undertryck skapas en djupgående rengöring av öronkanalerna, området där topsen inte kommer åt. En avslappnande & skön behandling som är bra vid exempelvis vaxproppar, tinnitus, nedsatt hörsel och problem med bihålor.

Behandlingen är avslappnande för öron och bihålor och brukar upplevas befriande. Den levande lågans rörelser medför luftvibrationer i ljuset som tillsammans med ett lätt undertryck skapar mjuk massage för trumhinnan. Öronen, bihålorna och pannan känns befriade genom tryckutjämning och värme. För de allra flesta kommer känslan relativt omgående efter behandlingen och kan spontant även medföra en lättare näsandning.


Vi erbjuder även Öronljusbehandling på Spahuset, läs mer & boka tid. 


2st (ett par) - 149kr
4st (två par) - 259kr

Öronljus ljus öron tinnitus vax vaxpropp