Xlash Mascara


 

Favoriten i sminkväskan! Denna mascara ger kolsvarta, långa & fylliga fransar. Lyfter, förlänger och ger volym, samtidigt som den vårdar dina fransar.

 


Denna kundfavorit är vattenresistent upp till 38 grader vilket innebär att den står emot regn, svett och tårar men går enkelt att ta bort i duschen.

Xlash Mascara är både en estetiskt tilltalande och vårdande produkt som förstärker effekten av Xlash Ögonfransserum. Innehåller modifierade oljor med speciella polymerer för att täcka och omsluta varje ögonfrans för att säkerställa fuktmotverkan under dagen (mascaran är snö-, regn-, fuktighet- och tårresistent).

Tack vare de modifierade oljorna är det enkelt att ta bort mascaran med varmt vatten. Du kan även använda den här mascaran för att applicera flera lager på underfransarna. Xlash Mascara ger extra volym och 100% färg till varje ögonfrans. Den har en hög koncentration av kolsvarta pigment och säkerställer en rik och djup färg.

 

AKTIVA INGREDIENSER:

Bivax: rik på vitamin A, vilket stimulerar hårsäckarnas tillväxt. Bivax är mild och fuktgivande, och gör ögonfransarna släta och friska.

Karnaubavax: en ingrediens som används i högklassiga skönhetsprodukter. Den har dubbel effekt genom att ge produkterna en långvarig verkan samtidigt som det ger en glansig effekt efter applikation.

E-vitamin: en kraftfull antioxidant som bidrar till cellförnyelse av skadade hårsäckar.