Shaktimatta Orginal


 

Shaktimatta Standard är vår bästsäljare och rekommenderas till 95% av befolkningen. Hjälper mot muskelvärk, sömnproblem, stress, oro och mycket mer.

 


Shaktimatta Standard är vår bästsäljare och rekommenderas till 95% av befolkningen.

Shaktimattan kan bidra med

  • Avslappning i muskler
  • Återhämtning efter träning
  • Minskad stress och oro
  • Ökad sömnkvalité

Shaktimatta Standard har 230 diskar, är 76 cm lång och har 6200 akupressurpiggar.

Hur används den?
Lägg din Shakti spikmatta i sängen eller på annat mjukt underlag. Använd gärna en nackkudde eller hoprullad handduk under mattan, till nacken. lägg dig bekvämt på mattan så att huden vilar mot piggarna. Slappna av och andas djupt. Om du är extra smärtkänslig kan du i början lägga ett mycket tunt tyg mellan huden och piggarna. På så vis vänjer du dig gradvis.

Spikmatta – hur ofta och hur länge?
I början kan det räcka med att du ligger 10-15 minuter per tillfälle på din Shaktimatta för att sen öka upp till 20-40 minuter. Det är inte farligt att ligga längre eller om du råkar somna. använd den när du har tid och lust, gärna varje dag. Avslappning eller lugn aktivitet rekommenderas efter användningen.

Vad är spikmatta bra för?
Du kan använda spikmatta vid tillfällen för avkoppling, återhämtning och vila. Vid läggdags såväl som i pauser på till exempel arbetet. Många upplever även bättre sömnkvalite och minskar stress och oro. 

Rengöring
Vid behov kan du handtvätta din Shakti. Tag först ut skumgummimadrassen och tvätta sedan mattan i ljummet vatten med lite tvättmedel i. Därefter kan den sköljas och hängas upp att dropptorka. Undvik tvättmaskin och torktumlare, då piggarna kan skadas.

Shakti på resa
Låt Shakti spikmatta följa med på resan. ett tips: ta ut skumgummimadrassen, då tar din spikmatta mycket liten plats och väger väldigt lite. Använder du Shakti i sängen behöver du inte skumgummit, då sängen är mjuk och formar sig efter kroppen.

Gratitude factory
Shaktimattan är en "Gratitude factory" produkt vilket innebär att produkten skapas i medvetenhet och medkänsla. Kvinnorna vid fabriken har bra arbetsförhållanden, med bra lön och bra arbetstider.

Färg
Stilren svart