Fri frakt vid köp över 999kr

PRESENTKORT

  • 300 kr

Presentpanik? Inga problem, ge bort ett fint presentkort hos oss på Spahusets och fyll det med precis så mycket lyxig egentid och skönhet du vill.


I lager.

DEN PERFEKTA GÅVAN

Ett presentkort på Örebros skönaste Spa är den perfekta gåvan som passar alla tillfällen och alla åldrar! Du väljer själv hur mycket kärlek och omtanke du vill ladda presentkortet med och det kan användas till alla våra produkter och behandlingar, dvs både hos oss och på distans.


Lyxig förpackning
Om du väljer leverans via Postnord-brevlåda kommer presentkortet i ett lyxigt kuvert via brev till angiven adress.
Om du väljer leverans via Postnord-hemleverans eller ombud så skickar vi presentkortet inslaget i ett paket som du ser på bilden ovan. 

Digitalt presentkort
Önskar du ett digitalt presentkort skickar vi presentkortet till angiven mejladress så kan du själv skriva ut presentkortet om du önskar. 

Värde
Fyll presentkortet med valfritt belopp. Välj bland förvalda belopp eller kontakta oss på info@spahuset.se alternativt ring på 019-31 48 00 så hjälper vi dig.

Värdehandling
Presentkortet är en värdehandling och används som betalmedel på plats hos oss. Förlorat presentkort kan tyvärr aldrig ersättas.
 Presentkortet kan ej lösas in mot kontanter.

- Giltighetstid
Presentkort är giltiga 2 år från inköpsdatum.


OBS! Du kan ej köpa ett presentkort för ditt friskvårdbidrag (skatteverkets regler), men du kan däremot köpa ett Personligt Friskvårdskort och på så vis förlänga din friskvård hos oss.