Aloe Avocado Face & Body Soap


 

Återfuktande tvål med Aloe vera och avokadoolja som passar alla hudtyper. Rengör skonsamt, effektivt och har oemotståndligt uppfriskande citrusdoft.

 


Denna tvål har blivit en "räddare i nöden" för många av våra kunder som lider av torr hud eller atopiska eksem. Passar utmärkt som handtvål de lite kallare och torrare årstiderna då vi lätt får uttorkade händer då denna effektivt tvättar bort oönskade bakterier och smuts men samtidigt återfuktar och stärker hudens egen skyddsbarriär. Rekommenderas varmt även som kroppstvål till den torra eller känsliga hudtypen som lätt blir uttorkad eller drabbas av eksem. Lämnar huden ren, återfuktad, silkeslen och väldoftande av fräsch citrus. Dessutom är tvålen dryg och mycket prisvärd jämfört med flytande tvål som tar slut snabbare. Win-win för både huden och plånboken!

  • skonsam och effektiv rengöring
  • hudvårdande Aloe vera och avokadoolja
  • fuktighetsbevarande och skyddande glycerin
  • härligt fräsch citrusdoft
  • en tvål för alla hudtyper

Precis som Aloe vera, har avokado mängder av hudvänliga egenskaper. Den verkar mjukgörande och återfuktande, samtidigt som den lugnar din hud. I Aloe Avocado Face & Body Soap har den även fått sällskap av fuktighetsbevarande glycerin som hjälper till att skydda din hud. Tillsammans bildar ingredienserna en produkt som passar de allra flesta. Fet hud rengör den varligt utan att irritera. Har du torr och känslig hud verkar den för att hjälpa huden att bevara den viktiga fuktighetsbalansen.